,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 22 °C

Milletvekili Ramanlı'dan Gercüş Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı'na ziyaret

Milletvekili Ramanlı'dan Gercüş Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı'na ziyaret
HÜDA PAR Sözcüsü ve HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kurum ziyaretleri kapsamında Gercüş Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Gercüş ilçesine gelen Milletvekili Ramanlı, ilk olarak Gercüş Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakam Muhammed Öztaş ile yerel konular üzerine fikir alışverişinde bulundu ve Gercüş Belediyesi ortaklığında kurulan Tekstil firmasının çalışmalarını değerlendirdi.

serkan-ramanli-muhammed-oztas.jpg

Ziyaret sırasında söz alan Kaymakam Öztaş, ilçenin yol sorunlarının devam ettiğini belirterek, Kırkat Göleti piknik alanına giden bir yürüyüş yolunun olmadığını ve bazı köy yollarının hala ulaşım konusunda sıkıntılı olduğunu ifade etti.

Milletvekili Ramanlı da Gercüş’ün geçmişten gelen ve geleceğe taşınabilecek değerlerin sahipleneceğini, özelde yerel halkın genelde ise Batmanlı vatandaşların değerleri ile birlikte daha iyi yerlere gelebileceğini söyledi.

Gercüş üzümü ve ürünlerinin markalaşması için çalışmalar yapılabileceğini belirten Ramanlı, “Batman Milletvekili olarak Ankara’da bakanlarla bir araya geliyoruz. Birçok bakanımızdan da özelde il ve ilçelerimizin kalkınması ve gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini belirttiler.” diye konuştu.

serkan-ramanli-muhammed-oztas-001.jpg

Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Ramanlı'nın ikinci ziyaret durağı Gercüş Belediyesi oldu.

Başkan Gündüz Günaydın, Gercüş’ün içme ve kullanım suyu konusunda yıllardır bitmeyen sıkıntıların olduğunu ve yapılan projelerle birçok mahalleye su verildiğini fakat suyun yetmediği mahallelerin olduğunu belirtti ve Gercüş Belediyesinde 40 işçinin bulunduğunu fakat personel sayısının yetmediğini belirtti.

serkan-ramanli-gunduz-gunaydin.jpg

Başkan Günaydın’dan Gercüş’ün yerel sorunlarını dinleyen Milletvekili Ramanlı sorunlar ile yakından ilgileneceğini ve Ankara’da gerekli mercilere ulaştıracağını belirterek, Gercüş’ün geçmişten gelen ve geleceğe taşınabilecek değerlerin sahipleneceğini, özelde yerel halkın genelde ise Batmanlı vatandaşların değerleri ile birlikte daha iyi yerlere gelebileceğini söyledi.

Gercüş üzümü ve ürünlerinin markalaşması için çalışmalar yapılabileceğini dile getiren Ramanlı, “Batman Milletvekili olarak Ankara’da bakanlarla bir araya geliyoruz. Birçok bakanımızdan da özelde il ve ilçelerimizin kalkınması ve gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini belirttiler.” diye konuştu.

serkan-ramanli-gunduz-gunaydin-001.jpg

Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Gercüş Kaymakamlığı ve Gercüş Belediyesi ziyaretlerine HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Gercüş İlçe Başkanı M. Said Başaran ve parti heyeti eşlik etti.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55