,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 25 °C

Milletvekili Ramanlı’dan doğalgaz kuyruğu tepkisi!

Milletvekili Ramanlı’dan doğalgaz kuyruğu tepkisi!
Yoğun şikayetler sonrası doğalgaz kuyruğunda bekleyen vatandaşların sorununu yerinde inceleyen Batman Milletvekili Ramanlı, bu kuyruğun eski Türkiye manzarası olduğunu belirterek, Batmanlıların bu muameleyi hak etmediğini söyledi.

Milletvekili Ramanlı’dan doğalgaz kuyruğu tepkisi!

“Bunlar eski Türkiye manzarası, Batman’a yakışmıyor!”

 

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Merkez ilçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ile birlikte, doğalgaz kuyruğunda bekleyen vatandaşların sorununu yerinde incelemek için sabah erken saatlerde Aksa Siirt-Batman Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürlüğü'ne gitti.

Mesainin ilk dakikalarında kapı önünde sıra bekleyen vatandaşları dinleyen Ramanlı, bu kuyruğun eski Türkiye manzarası olduğunu, işlem için sıra bekleyenlerin bu halden kurtarılması gerektiğini kaydetti. Bu halin 90’lı yıllardaki SSK kuyruğunu hatırlattığını belirten Ramanlı, Batmanlıların bu muameleyi hak etmediğini ve Batman’a yakışmadığını söyledi.

Kapıda kendisini karşılayan Aksa Siirt-Batman Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürü Yusuf Demirtaş'a sıra sorunun çözülmesi gerektiğini ifade eden Ramanlı, müdürden hafta içi personel artırımı sözü aldı.

Şirket Müdürü Demirtaş, yeni abonelik ve abone değişikliği işlemlerinin yoğun olarak yapıldığı sonbahar aylarında artan işlem hacmi sebebiyle bu yoğunluğun yaşandığını, halihazırda bazı işlemlerin e-devlet üzerinden yapılabildiğini ancak diğer işlemlerin de internet üzerinden yapılabilmesi için çalışma yaptıklarını belirtti.

Demirtaş devamla, vatandaşı mağdur etmemek için mevcut kapasitenin sonuna kadar kullanılacağını, takviye personelin bu hafta itibariyle göreve başlayacağını, sıra bekleme sorununu hafifletmek ve sıra alan vatandaşların işleminin gün içerisinde mutlaka yapılması için gayret edeceklerini söyledi.

Milletvekili Ramanlı, işlem sırası bekleyen vatandaşlarla birebir ilgilenerek sabahın erken saatlerinden itibaren sıra bekleyen ve kendilerine sıra gelmediği için mağdur olan vatandaşların şikayetlerini dinledi.

Personel takviyesi ve alınan her sıra için gün içinde işlem yapma sözünü alan Ramanlı, parti teşkilatı ile birlikte verilen sözlerin takipçisi olacağını ifade etti.

serkan-ramanli-dogalgaz-kuyrugu.jpg

serkan-ramanli-dogalgaz-kuyrugu-004.jpg

serkan-ramanli-dogalgaz-kuyrugu-005.jpg

serkan-ramanli-dogalgaz-kuyrugu-006.jpgserkan-ramanli-dogalgaz-kuyrugu-007.jpg

serkan-ramanli-dogalgaz-kuyrugu-008.jpg

serkan-ramanli-dogalgaz-kuyrugu-009.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55