,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 19 °C

Milletvekili Ramanlı: Keskin Sirke Küpüne Zarar Verir

Milletvekili Ramanlı: Keskin Sirke Küpüne Zarar Verir
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, YSP Batman Milletvekili Bayındır’ın HÜDA PAR ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap vererek,"Keskin sirke küpüne zarar verir ancak’ dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı basınla bir araya geldiği toplantıda bir gazetecinin YSP Batman Milletvekili Keskin Bayındır’ın HÜDA PAR ile ilgili yaptığı açıklamayı sorması üzerine Ramanlı, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Adana’da HÜDA PAR’a yönelik saldırıya değinen Ramanlı, bu menfur saldırının bütün Türkiye’yi yasa boğduğunu belirterek, seçim sürecinde partilerine yönelik kirli propagandanın etkisiyle olduğunu kaydetti.

Seçim sürecinde Millet İttifakının adayı etrafında şekillenen propagandanın hükümetten daha çok partilerinin hedef alındığına dikkat çeken Ramanlı, “Adana’daki hadise bu seçim sürecinde aleyhimize çalıştırılan kara propagandanın uzağında bir yerde değil, tam göbeğindedir. Bu kara propaganda meyvesini maalesef Adana’da acı bir şekilde verdi. Bu kötü dilin, bu siyasetin, canavarlaşmış politikanın nelere mal olduğunun en bariz göstergesidir.” İfadelerini kullandı.

 

Devir artık kaybetme ve kaybettirme devri değil

Her şeye rağmen toplumun faydasına, huzuruna refahına ve iyiliğine çaba göstermeye devam edeceklerini belirten Ramanlı, “Siyasetin temel hedefi budur. Siyaset hizmet için vardır. Huzuru devam ettirmek için vardır. Refahı yükseltmek için vardır. İnsanca bir yaşamı mümkün kılmak için vardır. Bahsettiğiniz açıklamalarda bulunan siyasetçi için ben sadece şunu söylerim: ‘Keskin sirke küpüne zarar verir ancak’. Aynı dille dönüp cevap vermenin bu memlekete ve milletimize hiçbir faydası yoktur. Ama şunu da söyleyeyim: ‘Devir artık kaybetme ve kaybettirme devri değil’. Siyaset belki şimdiye kadar bir biçimde kaybetme ve kaybettirme üzerine kuruldu. Bundan sonra ne Kürtler için ne Türkler için ne de Türkiye’deki diğer etnik aidiyetler için kaybetme ve kaybettirme söz konusu olmayacak. Artık Kürtler de kazanacak, Türkler de kazanacak diğer aidiyetlerin tamamı da kazanacak. Kazanırken kazandırma siyaseti artık gelecekte kendine yer bulacak. Kimse artık bu millete kaybettiremeyecek.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55