,
  • BIST 9979.81
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Milletvekili Ramanlı: Kaybedecek vaktimiz yok

Milletvekili Ramanlı: Kaybedecek vaktimiz yok
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman'ın uyuşturucu ve işsizlik başta olmak üzere kentsel dönüşüm, altyapı sorunu gibi çözülmesi gereken pek çok sorunun çözümü için kaybedecek hiç vakitlerinin olmadığını söyledi.

 

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman'da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Şehrin sorun ve sıkıntılarının konuşulduğu toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplandıran Milletvekili Ramanlı, Batman'ın var olan sorun ve sıkıntılarını yakından bildiklerini, bunların çözümü noktasında ise ellerinden gelen tüm çabayı harcayacaklarını ifade etti.

Batman'ın uyuşturucu, işsizlik, kentsel dönüşüm, altyapı gibi çözüme kavuşması gereken çok sayıda sıkıntısının bulunduğuna dikkat çeken Ramanlı, Batman'a topyekun sahip çıkmak gerektiğini belirtti.

"Nerede bir yanlışlık varsa bunun düzeltilmesi için çalışacağız"

Batman'ın sorunları için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade eden Ramanlı, "Bizler hizmet etmek için hizmet ettirebilmek için milletimizden oy istedik. Milletimiz bu teveccühü gösterdi, bize bu vazifeyi layık gördü. Biz de inşallah bu vazifenin gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz ve çalışacağız. Nerede bir hizmet aksıyorsa, nerede bir yanlışlık varsa, bunların tamamlanması ve düzeltilmesi için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Çünkü bu bizim birinci vazifemizdir." dedi.

"Şehrimiz için kaybedecek vaktimiz yok"

Meclis çatısı altında Türkiye siyasetiyle ilgili konularda, milletin menfaatine olacak işlerde üzerlerine düşen vazifeyi yerine getirmekle görevli olduklarını vurgulayan Ramanlı, şöyle devam etti:

"Bu bizim milletvekili olarak olmazsa olmaz görevimizdir. Ama en az onun kadar değerli olan şehrimize, memleketimize sahip çıkmak, bizden önceki seviyenin çok çok üzerinde en azından kendi dönemimizi bitirebilmek önemlidir. Bunun için de kaybedecek vaktimiz yok. Bundan emin olun. Çalışmak zorundayız."

"Önceliğimiz gündeme getirdiğimiz konuları çözmektir"

Önceliklerinin seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirmek olduğunu belirten Ramanlı, "Seçim öncesi kampanyamızda özellikle belli başlı konulara dikkat çekmiştik. Yine önceliğimiz o başlıkları bir biçimde gündeme getirmek ve çözüm yoluna kavuşturmaktır." diye konuştu.

"Batman'ın çehresini dönüştürmek için çalışacağız"

Batman'ın uyuşturucu ve işsizlik başta olmak üzere kentsel dönüşüm, altyapı sorunu gibi çözülmesi gereken pek çok sorun ve sıkıntısının bulunduğuna işaret eden Ramanlı, şunları söyledi:

"Batman'ın gündeminde birincisi işsizlik var. Bunun çözülebilmesi için özel sektörün buraya teşvik edilmesi, buna dönük adımların atılması var. Organize sanayi bölgelerinin hayata geçirilmesi var. Gençlerimizin fırsat eşitliğinin sağlanması için mücadele etmek var. Uyuşturucuyla mücadele bizim öncelikli gündemlerimizin arasında var. Kentleşme, şehirleşme, kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm gibi bunlarla Batman'ın çehresini dönüştürebilmek var. Şehirleşmenin tıkandığı alanları açabilmek var."

"Batman'da hangi sorun varsa onu çözmeye gayret edeceğiz"

Şehrin sağlık sorunlarını da bildiklerini, bu sorunları en asgari seviyeye indirebilmek için büyük çaba içerisinde olduklarını kaydeden Ramanlı, "Sağlıkla ilgili sorunlarımız öteden beri var. Bunların asgariye indirilmesi ve hatta belki bu sorunların bitirilmesi için bir gayret içerisindeyiz. Eğitimle ilgili başlığa önümüzdeki dönemde başlayacağız. Batman'da hangi sorun varsa onu çözmeye, hangi eksik varsa tamamlamaya gayret edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Dayanışma içerisinde şehrimize sahip çıkacağız"

Şehrin sorunlarını çözmenin ciddi bir süreç alacağını dile getiren Ramanlı, "Bu sorunların çözümü noktasında ama ne kadar hızlı aksiyon alabilirsek, ne kadar çabuk hareket edebilirsek, ne kadar erken bu sorunları çözebilirsek Batman'ımız o nebze daha rahat nefes alacaktır. Bunun için çalışmalarımızı inşallah sürdürmeye devam edeceğiz.

Elbette basın mensuplarımızla birlikte zaman içerisinden belirli periyotlarla bir araya geleceğiz. Çünkü basınımız Batman'ın gören gözü, işiten kulağıdır. Diri bir basının bize çok ciddi katkılar vereceğine emin olabilirsiniz. 'Kol kırılır yen içinde kalır' anlayışını bizim sahiplenmemiz mümkün değil. Nerede bir yanlık, eksik varsa; nerede bir ihtiyaç varsa basın bunu bize gösterecek, biz de düzeltilmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bu şekilde dayanışacağız ve bu şekilde şehrimize sahip çıkacağız." dedi.

Toplantı gazetecilerin sorularının ardından son buldu.

Toplantıda; HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Cevher ve Eyüp Yanaç, İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Şerif Durmaz da hazır bulundu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55