,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 28 °C

Milletvekili Ramanlı: “Biz iyilik tohumları ekmeye devam edeceğiz”

Milletvekili Ramanlı: “Biz iyilik tohumları ekmeye devam edeceğiz”
Adana'da HÜDA PAR İl Sekreteri Sacit Pişgin'in şehid olduğu saldırı sonrası siyasi parti ve STK temsilcileri ile Batman halkının HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı'na taziye ziyaretleri devam ediyor.

Geçtiğimiz cumartesi günü HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na giren bir kişinin İl Başkanı Salih Demir ve İl Sekreteri Sacit Pişgin'e namaz kılarken satırla saldırması sonucu Sacit Pişgin'in şehid olması nedeniyle HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı'na taziye ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Gün boyunca farklı kesimlerden siyasiler, STK ve meslek oda temsilcileri ile Batman halkı tarafından HÜDA PAR'a taziye ziyaretleri gerçekleştirildi.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetimi, Yedi Hilal Derneği Batman Şube Başkanı Ahmet Başaran ve yönetimi, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, Beşiri İlçe Belediye Başkanı Sait Karabulut ve heyetleri HÜDA PAR'a taziye ve başsağlığı ziyaretinde bulunarak, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Taziye için gelen heyetler ve halkı HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, İl Başkanı Davut Şahin ve partililer kabul etti.

Taziye ziyaretleri sırasında menfur olay ve sonrasında yaşananlar ile ilgili son durum ele alındı. Gelen heyetler, bu tür saldırıların hiçbir şekilde kabul edilemeyeceği, kısa zamanda olayın tüm yönleriyle aydınlatılması, olayın arkasında kimlerin olduğunun ortaya çıkarılması gerektiği ve kamuoyunun bilgilendirilmesi istendi.

Ziyaret sırasında söz alan Milletvekili Ramanlı, gelen heyetlere teşekkür ederek, “Siyasetçilerin sorumlu bir dil kullanmaları gerekir. Ötekileştirici, düşmanlaştırıcı bir dilin hiç kimseye faydası yoktur. Siyaset, medya ve bürokrasi bir bütün olarak sorumluluk üstlenmelidir. Adana'daki olayda hayatını kaybeden Sacit kardeşimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah mekânını cennet, makamını âli eylesin. Biz iyilik tohumları ekmek üzere ve ıslaha yönelik çalışmalar yapmak üzere siyasetimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

serkan-ramanli-taziye-ziyaretleri.jpg

serkan-ramanli-taziye-ziyaretleri-001.jpg

serkan-ramanli-taziye-ziyaretleri-002.jpg

serkan-ramanli-sait-karabulut.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55