,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C

Milletvekili Ramanlı: “Biz halkımızın seçimde değil her zaman ve her yerde vekiliyiz”

Milletvekili Ramanlı: “Biz halkımızın seçimde değil her zaman ve her yerde vekiliyiz”
“Mahalle Buluşmaları” kapsamında Çay Mahallesi sakinleri ile buluşan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, halkın seçimde değil, her zaman ve her yerde vekili olduklarını kaydetti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Çay Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Çay Mahallesi Eshab’ul Kehf Camii yanında bulunan parkta toplanan mahalle sakinleri ile buluşan Ramanlı, mahallenin genel sıkıntılarını dinledi. Sorunların çözüme kavuşturulması için ilgili kurumlar ile iletişime geçeceklerini söyledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen mahalle buluşmasında eksiklik, sorun ve sıkıntılarını dile getiren mahalle sakinleri, seçim sonrası ilk defa bir milletvekilinin mahalle sakinlerini dinlemek için geldiğini belirterek, Milletvekili Ramanlı’nın sorunlarını çözüme kavuşturacaklarına inandıklarını söylediler.

Mahallenin genel olarak; olimpik yüzme havuzunun çevresinde aydınlatmanın eksik olduğu, doğalgaz sıkıntısının devam ettiği ve mahallede uyuşturucu müptelalıları ile hırsızların cirit attığını söylediler.

Bazı sokaklarda halen altyapı çalışması yapılmadığı için kanalizasyon sularının sokakta açıktan akmaya devam ettiğini belirten Mahalle Muhtarı Niyazi Alper, “2128 ve 2112 sokaklar arasında yaya köprüsüne ihtiyacımız var. Çevre yolu eksiğimiz var, Çay Mahallesi ve 19 Mayıs Mahallelerinde semt pazarımız yok. Bunlar bizim mahallenin asli sıkıntıları sayın vekilim.” dedi.

Milletvekili Ramanlı, doğalgaz konusunda Aksa Doğalgaz il Müdürü Yusuf Demirtaş ile konuştuklarını ve mahallenin sıraya alındığını söyledi.

Diğer sorunları Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve ilgili kurumlara iletileceğini söyleyen Ramanlı, “Biz halkımızın seçimde değil her zaman ve her yerde vekiliyiz.” İfadelerini kullandı.

Ziyarete Ramanlı’ya HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Merkez ilçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililer eşlik etti.

serkan-ramanli-mahalle-bulusmasi-001.jpg

serkan-ramanli-mahalle-bulusmasi-002.jpg

serkan-ramanli-mahalle-bulusmasi-004.jpg

serkan-ramanli-mahalle-bulusmasi-005.jpg

serkan-ramanli-mahalle-bulusmasi.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55