,
  • BIST 10000.12
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 30 °C

Milletvekili Ramanlı: “Asıl vekillik millete hizmet etmektir”

Milletvekili Ramanlı: “Asıl vekillik millete hizmet etmektir”
Kurum, STK ve Meslek odaları ziyaretlerine devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, halka hizmet etmek için meclis tatilini bir fırsat bildiklerini belirterek, “Asıl vekillik millete hizmet etmektir.” dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililerden oluşan bir heyetle, Batman Adalet Komisyonu, Batman Barosu, Özgür-Der, Memur-Sen ve KOSGEB’i ziyaret etti.

Seçimden önce yaptığı ziyaretleri seçimden sonrada yoğun bir şekilde devam ettiren Ramanlı, Meclis yeni yasama yılı başlamadan gidilmedik kurum bırakmayacaklarını söyledi.

İlk olarak yeni adli yılın başlaması dolayısıyla Batman Adalet Komisyonunu ziyaret ederek Başkan Adnan Esmer ile görüşen Ramanlı, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını diledi.

Adli tatilin bitimiyle bir diğer ziyareti Batman Barosu’na yapan ve Batman Barosu Başkanı Erkan Şenses ile bir araya gelen Ramanlı, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını diledi.

Ziyaretlerin bir diğer durağı Özgür-Der olan Ramanlı, Özgür-Der Batman İl Başkanı Ramazan Çelikal ve yönetimi ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gündeme dair konular değerlendirildi. Ramanlı burada yaptığı konuşmada, halka hizmet etmek için meclis tatilini bir fırsat bildiklerini belirterek, “Asıl vekillik millete hizmet etmektir.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirten Çelikal, Milletvekili Ramanlı’ya teşekkür etti.

KOSGEB İl Müdürlüğü ziyaretini gerçekleştiren Ramanlı, Batman’ın iş, istihdam ve destekleme konusunda İl Müdürü Mehmet Fidan’la bilgi alışverişinde bulundu.

KOSGEB Batman olarak girişimci vatandaşların projeleri ile birçok atılım ve gelişimin yaşandığını belirten Fidan, “Batman büyük bir tekstil kenti oldu. Batman’da birçok alanda yeni istihdam alanları açılmaya devam ediyor.” diye konuştu.

Son ziyaret durağı olan Memur-Sen İl Temsilciliğine giden Milletvekili Ramanlı, Memur-Sen bünyesinde sendikal alanda hizmet veren Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Toç-Bir-Sen, Bayındır Memur-Sen, Enerji-Bir-Sen ve Kültür Memur-Sen İl temsilcileri ile bir araya geldi.

Memur-Sen İl Başkanı Şehmuz Önlü ile çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Ramanlı, kurumlarda halka hizmet veren herkesin sendikal alanda da haklarını ve vatandaşın hakkını savunması gerektiğini kaydetti.

Kurum ziyaretlerinde her kurumun yaptıkları çalışmaları, eksiklikleri ve ihtiyaçları öğrenmeye çalıştıklarını aktaran Ramanlı, “Bir diğer ayağını da sendikalar oluşturuyor. Bizim göremediklerimizi, duyamadıklarımızı sendikalar duyuyor ve görüyor. Birlikte çalışacağız, birlikte halkımıza hizmet edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Memur-Sen ve diğer bileşenleri ile fikir alışverişinde bulunduktan sonra İl Başkanı Şehmuz Önlü Milletvekili Ramanlı’ya ziyaret anısına kitap seti hediye etti.

serkan-ramanli-memur-sen-ziyareti.jpg

serkan-ramanli-memur-sen-ziyareti-001.jpg

serkan-ramanli-memur-sen-ziyareti-002.jpg

serkan-ramanli-batman-barosu-ziyareti.jpg

serkan-ramanli-kosgeb-ziyareti.jpg

serkan-ramanli-ozgur-der-ziyareti.jpg

serkan-ramanli-kurum-ziyaretleri-003.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55