,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 14 °C

Milletvekili Demir: HÜDA PAR herkese hakkını eksiksiz verecek olan anlayışın temsilcisidir

Milletvekili Demir: HÜDA PAR herkese hakkını eksiksiz verecek olan anlayışın temsilcisidir
Partisinin Dargeçit ilçesi seçim lokali açılışına katılan Milletvekili Şahzade Demir, yerel seçim ve HÜDA PAR'ın misyonuna dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Mardin'de bulunan HÜDA PAR Milletvekili ve Genel Sekreteri Şahzade Demir'in, ziyaretleri ve açılışlara katılımları sürüyor.  
 
Milletvekili Demir, partisinin Mardin'in Dargeçit ilçesi seçim lokali açılışına katılarak halka hitap etti. 
 
Program öncesi çok sayıda araçla seçim konvoyu yapıldı 
 
Dargeçit seçim lokali açılışı programı Kur'an'ı kerim tilavetiyle başladı. 
 
Ardından bir selamlama konuşması yapan Dargeçit ilçe Belediye Başkan adayı Abdurrahman Seyhan, Dargeçit halkını çok tanıdıklarını ve sıkıntılarını bildiklerini, bunların çözümü için göreve talip olduklarını söyledi. 
 
Halk arasında yaşanan kan davası, eşler arasındaki anlaşmazlıklar ve türlü sıkıntıları çözdüklerini belirten Seyhan, seçilmeleri halinde, gençlerin, yetimlerin, muhtaçların ve tüm Dargeçit halkının sıkıntılarını çözeceklerini, kul hakkının önemini bilenler olarak Belediyeyi halkın emaneti olarak halkın hizmetine sunacaklarını ifade etti.  

"5 yıl daha kaybetmemek adına HÜDA PAR'ın kadrolarını tercih edelim" 
 
Daha sonra kürsüye geçen HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Çevik,5 yıl daha kaybetmeme adına HÜDA PAR'ın adaylarının seçilmesi için destek istedi. 
 
Çevik, "Burada seçime çok az bir zaman dilimi kaldı. Allah'ın izniyle, HÜDA PAR size daha iyi hizmet edebilmek için ve 5 yılı daha kaybetmeme adına bu emin güvenilir kadrolarıyla huzurlarınızda ve sizin hizmetinize taliptir. Dünyamızı imar ederken ailemizi, toplumumuzu, sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve bütün alanlarda toplumumuza en iyi şekilde hizmet edebilme adına HÜDA PAR kadrolarıyla sizin hizmetinize taliptir. Eğer, sizler de 5 yılı daha kaybetmeme adına HÜDA PAR'ın emin ve güvenilir kadrolarını tercih ederseniz, özelde Dargeçit'imiz için genelde Mardin'in 10 tane ilçesi için, Allah'ın izniyle bütün adaylarımızla, Allah'a vereceğimiz hesap bilinciyle 7/24 sizlerin hizmetinde olacağız. Adalet temelinde, gerçek ve dürüst hizmetin, adaletle hizmetin nasıl yapılacağını Allah'ın izniyle hepiniz göreceksiniz. Ve inanıyorum ki burada Abdurrahman kardeşimi tercih ederseniz,diyeceksiniz ki bizler niye bu kadar zaman dilimi kaybettik? Çünkü Abdurrahman kardeşimiz. Ailesini sevdiği kadar çocuklarını sevdiği kadar, kendisi için istediklerini bütün Dargeçit kardeşlerimiz için isteyecek." dedi 
 
 
Demir, "Dargeçit Belediye Başkan adayımız Abdurrahman Seyhan kardeşimizin seçim lokalinin açılışı vesilesiyle bir aradayız. Allah'ın izniyle belediyeyi de devralacağımız günü de gösterecek 1 Nisan'da  ve biz bir kez daha burada bir araya geleceğiz. Fakat bu ; malum öyle kolay olmayacak, çalışacağız, gayret edeceğiz, milletimize herkese dokunacağız. Partimizin dürüstlüğünü, partimizin hassasiyetlerini, partimizin birlik ve beraberlik ile kardeşliğini herkese göstereceğiz ve Allah'ın izniyle zaten bunlara aç olan zaten bunlara susuz olan, halkımız, milletimiz, Kerboran'ımız(Dargeçit) , Abdurrahman kardeşimizi başkan yapacaktır Allah'ın izniyle." Dedi.  
  

"Dargeçit'in gerçekten HÜDA PAR'a şiddetle ihtiyacı vardır" 

Demir, "HÜDA PAR'ın misyonuna kardeşlerimiz değindiler. Dargeçit'in gerçekten HÜDA PAR'a  şiddetle ihtiyacı vardır. Niye ihtiyacı vardır? Şimdi siyaset veya siyasetçi denilince Türkiye'de anlaşılan nedir? Ben size sorarsam, diyeceksiniz ki; hizmet yapmak yerine politika yapanlar, doğru sözlü olmayanlar, yalan söyleyenler, çalanlar, çırpanlar, rant peşinde koşanlar ve kendi menfaatleri için çalışanlar. Yıldan yıla belki halkla bir araya gelmeyenler, kendileriyle halkları arasında mesafe koyanlar diye bir profil çıkar önümüze. Bugün Türkiye'de siyasetçinin karşılığı maalesef bu olmuş. Peki Abdurrahman kardeşimizi nasıl tanıyoruz, nasıl biliyorsunuz? Abdurrahman kardeşimiz, kendisinin de ifade ettiği gibi yıllardır buradadır. Halkının her derdinde yanına koşan, her taziyesinde yanında olan, her sıkıntısını aşmaya çalışan, her sorununda muhakkak yanında dizinin dibinde olan, kardeşliği, dürüstlüğü, esnaflığı, adamlığı burada kanıtlayan bir insan. Ve bu Abdurrahman kardeşimizin partisinin davasının dininin kendisine verdiği değerlerdir bunlar. Yani bunlar HÜDA PAR'ın misyonu ve siyaset anlayışıdır. Zaten HÜDA PAR'ın bu misyonundan dolayı bugün; siyaseti iyi bilenler, takip edenler biliyorlar ki, Türkiye'de bugün memleketi rahatlatacak olan, memlekete nefes aldıracak olan, memlekete kardeşliği getirecek olan tek parti artık HÜDA PAR'dır  Allah'ın izniyle." ifadelerini kullandı. 

"İnsanımızın vicdanına göre tercih yapmasının önünde çok ciddi engeller vardır" 
 
HÜDA PAR'ın herkese hakkını tam eksiksiz verecek olan anlayışın temsilcisi olduğunu vurgulayan Demir,"Maalesef bizim bölgemizde, memleketimizde, Türkiye'de seçimler hep sıkıntılı olmuştur. İnsanların vicdanlarıyla, hakkaniyete göre, içinden geldiği gibi oy verip tercih yapmasına engel olunuyor. Ya menfaat üzerinden tehdit ediliyor ya rant üzerinden tehdit ediliyor ya da korkutuluyor. Bu nedenle insanımızın vicdanına göre tercih yapmasının önünde çok ciddi engeller vardır. İşte HÜDA PAR herkesin kendi vicdanına göre kendi değerlerine göre kendi hassasiyetlerine göre tepki yapmasının önünü açacaktır. Çünkü HÜDA PAR siyaset üstü bir hizmet anlayışına sahiptir. Burada hepimizin düşüncesi, anlayışı farklı olabilir. Ama hepimiz insanız ve hemşeriyiz. Hepimiz bu memleketin insanıyız, hepimiz insanız ve hizmet hepimizin hakkıdır. Adalet hepimizin hakkıdır. İşte HÜDA PAR herkese hakkını tam eksiksiz verecek olan anlayışın temsilcisidir."  
 
"HÜDA PAR, siyaset ve belediyecilik anlayışıyla bu memleketin derdini kaldırmaya, sırtlamaya gelen partidir" 
 
Halkın iradesine ipotek koymaya çalışıldığını ifade eden Demir, "Buralarda şöyle bir gelenek oturtulmaya çalışıldı yıllardan beri. Ya bana oy vereceksin ya düşmansın! Ya benden yanasın ya teröristsin! Ya bana oy vereceksin ya ötekisin? Bana oy vereceksen yerli ve millisin, ya da düşmansın, teröristsin. Bu zaten 50 -100 yıldan beri bu memleketin sorunu değil midir? Kin, düşmanlık, adavet bu memleketin kaderi haline getirilmemelidir. Allah'ın izniyle biz bunun engelleyicisi olacağız. Bu memlekete kardeşliği, huzuru, barışı getireceğiz inşallah. HÜDA PAR nedir/kimdir? HÜDA PAR; Türk'ün türklüğünü, bütün hakkıyla yaşamasıdır, HÜDA PAR, Kürdün, Allah'ın kendisine verdiği bütün hakları eksiksiz bir şekilde yaşamasıdır. HÜDA PAR nedir; Arap kardeşlerimizin kendisini Allah'ın verdiği bütün hakları hakkıyla yaşamasıdır. Nedir HÜDA PAR? Herkesin kendisini bu memlekete ait hissetmesi, bu milletin kendisine ait hissetmesidir. Bundan başka bir şey değil ve bu memleketin ihtiyaç  duyduğu şey de bu aidiyet duygusudur. Herkes kendini yaşamazsa, herkes kendi dilini, kültürünü, inancını yaşamazsa o insanlar kendisini ait hissetmez. Dolayısıyla HÜDA PAR herkesin kendisini bütün aidiyetleriyle yaşayabileceği, Allah'ü Teâlâ'nın kendisine verdiği temel hak ve özgürlükleri bi hakkın yaşayabileceği düşüncenin, anlayışın adıdır, yani kardeşliktir. Şimdi şunu da söylemek istiyorum; yerlilik nedir? Yerlilik, bu memleketi Kürt ırkçılığından muhafaza etmek korumaktır. Yerlilik nedir? Türk ırkçılığından bu memleketi muhafaza etmektir. Yerlilik nedir? Bu memlekette kardeşliği, birliği, beraberliği tesis etmektir. Bu memleketin ihtiyacı duyduğu şey budur. Bu memleket asırlarca nasıl 4 kıtaya hükmetti? İslam şemsiyesi altında yaşayarak ve hükmederek varlığını sürdürdü . Ne zaman ki? Aramıza milliyetçilik, ırkçılık, kaos, ötekileştirme, düşmanlık girdi mi? Biz darmadağın olduk ve halen birileri bu anlayışı bu kaosu, bu şiddeti, bu memleketin kaderi haline getirmeye çalışıyor. Allah'ın izniyle hep birlikte biz buna engel olacağız. HÜDA PAR bu memlekette herkesten daha yerli, herkesten daha asil, herkesten daha fazla bu memlekete ait olan ve kardeşliğin temsilcisi olan partidir. Allah'ın izniyle hep beraber bu oyunları bozacağız. Kardeşliği tesis edeceğiz. Birliği beraberliği tesis edeceğiz. Türkçülüğü, ırkçılığı, Arapçılığı kaldırarak bunun yerine İslam kardeşliğini, İslam şemsiyesi altında bir araya gelmeyi getireceğiz. Bizim ihtiyaç duyduğumuz şey budur. İhtiyaç duyduğumuz bu kardeşlik, ihtiyaç duyduğumuz adil hizmettir, ihtiyaç duyduğumuz kardeşçe adilce paylaşmaktır. Yani Abdurrahman kardeşimizi başkan yaptığınız zaman, o yükünüzü kaldıracak. Ağırlıklarını taşıyacak derdinize derman olacak anlayışı getirmiş olacaksınız. Yani HÜDA PAR, siyaset ve belediyecilik anlayışıyla bu memleketin derdini kaldırmaya, sırtlamaya gelen partidir." Diye konuştu.  

Demir son olarak şunları kaydetti: 
"Siyaset kurumu yıllardan beri ne yapıyor? Bu memlekette sadece sırtınızda yüktür. Rantıyla, hırsızlığıyla makam mevki ve hırsızlıklarıyla sizin sırtınıza ağırlıktır, yüktür, derttir. Getirdikleri vergilerle, yolsuzluklarla sadece bize yük oldular. Biz ne yapacağız? Allah'ın izniyle yükünüzü kaldıracağız ve çalmayacağız. Rantın peşinde koşmayacağız. Elimizde olanını da sizinle paylaşacağız. Sizin hakkınızda olanı sadece size vereceğiz. Başka hiç kimsenin almasına, tarumar etmesine müsaade etmeyeceğiz. Rabbim haktan ayırmasın. Rabbim istikametten ayırmasın. Rabbim bu memleketi kardeşlikten ezandan ve camiden mahrum bırakmasın."  
 
Konuşmaların ardından kurdelesi kesilerek seçim lokalinin açılışı yapıldı. Katılımcılara tatlı ikramında bulunuldu. 
 
Programa Şahzade Demir'in yanı sıra, Mardin Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan adayları, ilçe başkanları,partililer ve halk katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55