Mezarlıkta silah ve bomba

Mezarlıkta silah ve bomba
Diyarbakır’da bir mezarlıkta yapılan arama sonucu, 2 kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve 55 el yapımı bomba ele geçirildi.

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Peyas Köyü Mezarlığı’nda yapılan aramada, 2 kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve 55 el yapımı bomba ele geçirildiği belirtildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Çalışmalar kapsamında 12 Mart 2016 günü Peyas Köyü Mezarlığı içerisinde Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan aramada; 2 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 4 adet kaleşnikof marka silaha ait şarjör ve bir miktar fişek, 55 adet EYB (El Yapımı Bomba), eldiven ve çeşitli giysiler ele geçirilmiştir." denildi.

Söz konusu malzemelerin inceleme yapılmak üzere muhafaza altına alındığı öğrenildi.

mezarlikta-silah-ve-bomba.jpg

 

 

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.