,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 25 °C

Mersin milletvekili adayı Faruk Dinç halkla bayramlaştı

Mersin milletvekili adayı Faruk Dinç halkla bayramlaştı
Ramazan Bayramı nedeni ile kentte bayramlaşma programlarına katılan Mersin milletvekili adayı Faruk Dinç halkla bayramlaştı.

 

Mersin milletvekili adayı Faruk Dinç sabah saatlerinde HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahirhan Uysal ve yönetimi ile beraber, Yeniden Refah Partisi Mersin İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek İl Başkanı Topel Yıldız ve il yönetiminin bayramını tebrik etti.

Beraberindeki heyetle berber Dinç daha sonra Armağan ailesinin düğünü merasimine katılarak evlenen çifti tebrik etti.

Milletvekili adayı Faruk Dinç beraberindekilerle beraber Atatürk Parkı'nda Mersin İl Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programına katıldı.

Programa milletvekili adayı Faruk Dinç'in yanı sıra HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahirhan Uysal, Adana İl Başkanı Salih Demir, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma öncesi kısa bir konuşma yapan Faruk Dinç, yaşanan depremlerden dolayı bayramın buruk geçtiğini hatırlattı.

Dinç, "Mübarek Ramazan ayından sonra bizi bayrama ulaştıran yerin ve göğün sahibi olan Allah Tebareke ve Teala'ya hamd-u senalar olsun. Bizler her ne durumda olursak olalım bayramlarımız sevinçli, gururlu geçecek. Bayramlarımızı fırsat bilerek küskünlüklerimizi bir tarafa bırakarak muhabbetimizi, sevgimizi artırmaya devam edeceğiz inşallah. Memleket olarak 6 Şubat'ta deprem afeti yaşadık. Her ne kadar 11 ilimizde bu deprem hissedilse de dolaylı olarak tüm ülkede büyük bir acı yaşadık. Vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diliyorum. HÜDA PAR olarak deprem halen gündemimizde, asla asla depremi gündemimizden düşürmeyeceğiz. Bu acımız halen tazedir." dedi.

"Kendi kirli ilişkilerini ve ittifaklarını perdelemek için cambaz tiyatrosunu oynamaktadırlar"

Gündeminde HÜDA PAR'a karşı yürütülen kirli algılara ve manipülasyonlara karşı pes etmeyeceklerinin altını çizen Dinç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kıymetli kardeşlerim özellikle son süreçte şahsımıza ve kurumsal kimliğimiz olan HÜDA PAR'ımıza bazı kesimlerce saldırı yapılmaktadır. Kendi kirli ilişkilerini ve ittifaklarını perdelemek için cambaz tiyatrosunu oynamaktadırlar. Ve bizler onların oluşturduğu kirli algılara, manipülasyonlara karşı asla pes etmeyeceğiz. Çünkü bizler tertemiz bir partiyiz. Çünkü zillet bizden uzaktır. Atalarımızdan bize kadar her gününde ve süreçte zillet bizden uzaktır. Zilan katliamı bizden uzaktır, Dersim katliamı bizden uzaktır, Kürtleri inkar ve ret ederek onları yok sayan ırkçı zihniyet bizden uzaktır. İmam Hatiplerin haklarını ellerinden alarak gasp eden CHP zihniyeti bizden uzaktır. Onların yaptığı bu ayıplar, onların işledikleri bu cürümler bizden uzaktır. Bu asimilasyon, ret, inkar, ırkçı politikaların hepsi onlara yakındır. Tarihleri katliamlarla doludur. Ve halen kendi kirli ilişkilerini perdelemek için, kendi kirli geçmişlerini perdelemek için algı oluşturmaya devam ediyorlar."

Dinç, "Kıymetli kardeşlerim bizler Mersin'de AK Parti listesinden aday olduk. Ve bizler Mersin'imize hizmet etmek, Mersin'imizi güzelleştirmek, sorunları çözmek için ve Mersin'de yaşanan problemleri çözmek için Meclis'te yüksek bir sesle haykırmak için sizin adayınız olduk, sizin vekiliniz olacağız inşallah. Ve bizler Hazreti Ömer'in (Radıyallahu Anhu) sırtında un taşıyarak memlekete hizmet etmesi ve memlekete adalet getirmesini örnek alarak yola çıktık. Bizler Hazreti Osman gibi merhameti kuşanarak insanlığın yardımına koşan o halife gibi insanlara hizmet etmek için çıktık. Hazreti Ebubekir gibi mazlumlara, mağdurlara yardıma koşan ve köleleri özgürleştiren o Ebubekir-i Sıddık gibi vazife yüklenerek size hizmet etmek için yola çıktık. İlmin kapısı Hazreti Ali gibi gençlerimizi ilimle donatarak maneviyatla, ahlakla güzelleştirerek bu topluma hizmet için adayınız olduk. 14 Mayıs akşamı Rabbimizin burada bize bayramı nasip ettiği gibi inşallah dört dörtlük bir başlangıçla hep beraber ikinci bayramımızı kutlayacağız biiznillah." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Faruk Dinç partililer ve Mersin halkı ile bayramlaştı.

Bayramlaşmanın ardından Atatürk Parkı'ndan başlayan uzun araç konvoyu ile Faruk Dinç şehir turu attı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55