,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gök: Gazze Gaziantep'tir

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gök: Gazze Gaziantep'tir
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Gök, "Gazzeli kardeşlerimiz sadece Gazze'yi değil, aynı zamanda Gaziantep'i de savunurken, Gazze'de büyük bir insanlık dramı yaşanırken bize sessiz durmak yakışmaz." dedi.

 

Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki hastane katliamına tepki göstermek için toplanan kalabalık daha sonra ise araçlarıyla konvoy halinde 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı önüne giderek "Mehmetçik Gazze'ye" ve "Ordu Millet El Ele Mazlumlara Desteğe" sloganları attı.

Yüzlerce Filistinlinin katledildiği hastane saldırısına tepki göstermek için toplanan öfkeli kalabalık, sık sık sloganlar atarak siyonist işgal rejimini ve işgalcilerin zulmüne sessiz kalan ülkeler ile liderlerini sert bir dille kınadı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı başta olmak üzere Gönüllü Kuruluşlar Platformu'nun (Gönül-Kur) öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, siyonist işgal rejimi tarafından Gazze'deki bir hastaneye yönelik düzenlenen ve yüzlerce Filistinlinin katledildiği saldırıyı protesto etmek için kent meydanında düzenlenen protesto gösterilerinin ardından araçlarıyla konvoy halinde 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı önüne gitti.

Filistin, tevhid ve Türkiye bayrakları açan kalabalık, sık sık tekbir getirerek "Katil israil Filistin'den defol" sloganlarının yanı sıra siyonist işgal rejimini ve işgalcilerin zulmüne sessiz kalan ülkeler ile liderlerini kınayan sloganlar attı.

Siyonist rejimin Gazze'de sivil halkı bombalaması sonrası Filistin halkına destek için bir araya gelen binlerce kişi, "Mehmetçik Gazze'ye" ve "Gazze Antep Omuz Omuza" sloganları attı.

5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı önünde toplanan kalabalığa hitap eden Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Dr. Ahmet Gök, siyonist işgalcilerin Gazze'ye yönelik soykırıma varan terör saldırılarına sert tepki gösterdi.

"Gazze Gaziantep'tir"

İslam ülkelerinin yöneticileri ile halklarının işgal ve saldırılara karşı durması gerektiğini ifade eden Gök, "Bugün sözün bittiği yeri yaşıyoruz. Bugün söz bitmiştir. Terör mü arıyorsunuz? İşte size israil terörü. Terörist mi arıyorsunuz? İşte size terörist israil. Gazze'deki kardeşlerimiz bugün sadece Gazze'yi savunmuyorlar. Bugün Gazzeli kardeşlerimiz aynı zamanda Gaziantep'i de savunuyorlar. Çünkü Cumhurbaşkanımız, 'Bu israilin sınırları neresi?' diye sordu. Bugün ben de, 'Bu israil denen lanetin sınırları neresidir?' diye soruyorum. Terörist israil kendisine arz-ı mev'ud denilen Nil'den Fırat'a kadar olan bölgeyi seçmiş. Nil'den Fırat'a kadar olan bölgenin en büyük şehri ise Gaziantep'tir. Öyle ise bize sessiz durmak yakışmaz. Gazzeli kardeşlerimiz sadece Gazze'yi değil, aynı zamanda Gaziantep'i de savunurken biz bugün buradan haykırıyoruz; Gazze Gaziantep'tir." dedi.

Tüm İslam ülkelerinin liderlerini ve halklarını ayağa kalkmaya davet eden Gök, "Terörist israili lanetliyorum. Allah'ın, cinlerin, meleklerin ve bütün lanet edicilerin laneti israilin ve israile sessiz kalan dünya liderlerinin üzerine olsun. Mescid-i Aksa'nın altını oyan katil ve katiller sürüsü bilsin ki bütün Müslümanlar, liderleri uyusa da ayaktadır. Yeter ki Müslüman ülkelerin liderleri biraz cesur olsunlar, ABD ve israilden korkmasınlar ve Allah'tan korksunlar." diye konuştu.

Kalabalık İlahiyatçı Arif Elmascı'nın yaptığı duanın ardından dağıldı.

Programa HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer'in yanı sıra ilçe başkanları, parti üye ve gönülleri ile STK temsilcileri ve binlerce kişi katıldı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55