,
  • BIST 9979.81
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Mardin Umut Kervanı bayram öncesi 300 yetim ve muhtaç aileyi sevindirdi

Mardin Umut Kervanı bayram öncesi 300 yetim ve muhtaç aileyi sevindirdi
Mübarek Ramazan ayının bitmesine ve Ramazan Bayramının gelmesine birkaç gün kala yetim ve muhtaçların yüzü güldürülmeye devam ediliyor.

Ramazan ayında hummalı çalışmalarla gündemden düşmeyen Mardin Umut Kervanı şimdide en az 300 yetim ve muhtaç çocuğa toplamda 90 bin TL değerinde giyim yardımı yapıyor.

Yetim ve muhtaç çocuklar aileleriyle beraber Mardin Umut Kervanının anlaşmalı olduğu giyim mağazasına gelerek, diledikleri elbise, ayakkabı ve benzeri ürünleri alabildiler.

Aldıkları ürünlerle yüzleri gülen çocukların bayramı erken yaşamaları ailelerini de mutlu etti.

"Bu bayrama yüzlerinin tebessüm ederek, mutlu bir şekilde girmesine vesile olacağız"

Yetim ve muhtaç çocukları bayram sevincine ortak ettiklerini belirten Mardin Umut Kervanı Başkanı Fatih Akman şunları söyledi:

"Bugün 29 Ramazan 2022, Mardin Umut Kervanı insani yardım faaliyetleri çerçevesinde yine işbaşındayız. Hamdolsun insani yardım anlamında bir çalışmayı yürütüyoruz. Bize ulaşan abilerimiz oldu. Bu anlamda hayırsever abilerimiz bizlere nakdi yardımda bulunarak yetim ve muhtaçlar için giyim paketine dönüştürülüp onlara ulaştırılması noktasında tabiri yerindeyse bizlere görev tevdi ettiler. Biz de bu görev icabı kardeşlerimizle şu an yetim ve muhtaç kardeşlerimizi giydirmek için kollarımızı sıvadık. Allah'ın izniyle bugün asgari 300 kişiye 90 bin TL değerinde giyim yardımında bulunacağız. Ayakkabı, pantolon, tişört, elbise ve benzeri üst baş anlamında aklınıza ne gelirse yetim ve muhtaç kardeşlerimizi giydireceğiz. Bu kardeşlerimizi hayırsever abi, abla ve bacılarımızın desteğiyle inşallah sevindireceğiz. Bu bayrama yüzlerinin tebessüm ederek, mutlu bir şekilde girmesine vesile olacağız. Rabbim bu hayırda bu insani yardım çalışmasında katkısı, emeği olan abi, abla ve bacılarımızdan razı olsun. Bayrama doğru ilerlerken şimdiden bayramınızı kutluyor ve bayramınız mübarek olsun diyorum. Yetim ve muhtaç kardeşlerimizin, hayırsever abi ve ablalarımızın, üye ve gönüllülerimizin, bu işin mutfağında ter döken tüm kardeşlerimizin bayramı mübarek olsun. Bayramın İslam ümmeti içinde hayırlara vesile olması temennisiyle Allah'a emanetsiniz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55