Malatya'da okul bahçelerinde kar temizliği
Battalgazi Belediyesi yollarda ve kaldırılmalarda gerçekleştirdiği kar küreme çalışmaları devam ediyor. İlçenin her noktasında yoğun bir şekilde çalışma yürüten ekipler 24 saat görev yapıyor.
Geçtiğimiz hafta okulların tatil olması ve pazartesi günü de eğitim öğretimin yeniden kaldığı yerden devam etmesi sebebiyle ekipler okulların bahçesinde kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kar küreme ve tuzlama çalışmalarıyla, okul girişlerinde oluşabilecek buzlanma riskine karşı önlem alındı. Okul bahçelerinde tuzlama çalışması yapılırken iş makineleriyle toplanan karlar kamyonlarla okul bahçelerinden alınarak okul bölgelerinden uzaklaştırıldı.
Battalgazi ilçe sınırları içerisinde merkezdeki okulların yanı sıra kırsal bölgelerdeki okullarda çalışma yapıldı. Çocukların okula geliş ve gidişlerinin yanı sıra teneffüslerde sorun yaşamaması için yürütülen çalışmalar gece saatlerinde de devam etti.


Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.