Liman işçileri, siyonist işgal rejimine silah sevkiyatını engelledi
Yayınlanma:
İtalya’nın Ravenna Limanı’nda işçiler, siyonist terör rejimine silah taşıyan 2 kamyonun limana girişine izin vermeyerek sevkiyatı durdurdu.
Terör rejimi israile silah ve patlayıcı taşıdığı belirtilen iki kamyon, Ravenna Limanı işçilerinin eylemleri sonucu, limana giremedi.
Ravenna Belediye Başkanı Alessandro Barattoni, patlayıcıların başka bir ülkeden geldiğini belirterek eylemi destekledi.
Barattoni, "İtalya israile silah satışını engellediğini söylüyor, ancak bürokratik boşluklar nedeniyle başka ülkelerden gelen sevkiyatların ülkemiz üzerinden geçmesi kabul edilemez." dedi.
Benzer protestolar, Fransa, İsveç ve Yunanistan’daki limanlarda da gerçekleştirildi. Eylemler, siyonist işgal rejiminin 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’nde yaptığı katliamlara tepki olarak düzenleniyor.
Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.