,
  • BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 20 °C

Kur'an-ı Kerim'e hakaret Esenyurt'ta telin edildi

Kur'an-ı Kerim'e hakaret Esenyurt'ta telin edildi
İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e karşı yapılan küstah saldırı, İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen basın açıklamasıyla telin edildi.

 

Peygamber Sevdalıları Esenyurt Temsilciliği tarafından Esenyurt Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasına çok sayıda kişi ellerinde Kur'an-ı Kerim ile iştirak etti.

Ellerindeki Kur'an-ı Kerimleri havaya kaldırarak "Kur'an'a uzanan eller kırılsın" şeklinde slogan atan ve tekbir getiren grup adına basın açıklamasını okuyan Peygamber Sevdalıları Esenyurt Temsilcisi Erkan Demir, İsveç başta olmak üzere Danimarka, Hollanda ve batı dünyasının İslam'a, İslami değerlere yönelik saldırıları kabul etmediklerini dile getirdi.

Demir, "İslam-küfür cephesinin gittikçe birbirinden ayrışarak berraklaştığı, herkesin artık İslam'dan veya küfürden yana tercihte bulunarak safını netleştirdiği ahir zaman dilimindeyiz. Anneler ve babalar olarak yakıtı insanlar ve taşlar olan cehennem azabından kendimizi, çocuklarımızı, sevenlerimizi kurtarmak ve cennetlerde felaha ulaşmak için son nefesimizi vermeden evvel kalbimizi yüce Rabbimizin ve onun sevgili Peygamberinin sevgisiyle dolduralım. Rabbimizin ve peygamberinin dostlarını dost, düşmanlarını da düşman bilelim. Dilimiz döndüğünce, gücümüz yettiğince İslam'a ve onun kutsallarına hakareti asla ama asla kabul etmeyerek, ilahi sorumluluğumuzu her daim yerine getirelim ki Allah'ın huzuruna alnı ak, kalbi pak çıkabilelim." dedi.

"İslam düşmanlarının saldırılarının tek sebebi dünyada büyüyen İslami uyanıştır"

İslam düşmanlarının kirli elleri ve kirli dilleri ile yüce mukaddesata hakaret etmekle bir kez daha nefretlerini kustuklarını dile getiren Demir, "İslam'ın kutsallarına hakaret eden bu melun zihniyet kirli bir zihniyetidir. Başta İsveç, Danimarka ve Hollanda'da olmak üzere batı dünyasında sistematik bir saldırıya dönüşen ve sıradanlaştırılmaya çalışılan İslami Kutsallara karşı saldırı ve hakaret furyasını kabul etmiyor ve lanetliyoruz. Bu provokasyonların devlet güvencesi altında yapılmasını temin eden zihniyeti de lanetliyoruz. Tüm Müslümanların kalbini nefretle dolduran bu işin arkasında, dünya emperyalistlerinin düşmanca politikaları yatmaktadır. İslam düşmanlarının bu alçakça hareketinin yegâne sebebi, dünyanın dört bir tarafında gün geçtikçe büyüyen İslami uyanışın yayılmasıdır." diye konuştu.

"Kur'an'a ve peygambere hakaret tüm Müslümanlara hakarettir"

Hiç kimsenin düşünce ve ifade özgürlüğünü bahane ederek dünya Müslümanlarının inançlarına ve kutsallarına hürmetsizlik etmeye hakkının olmadığını vurgulayan Demir, "Hiç kimsenin Kur'an-ı Kerim'e dil uzatmaya veya mushafı yırtma-yakma gibi aşağılık bir hakarette bulunmaya hakkı olamaz. Yaklaşık iki milyarlık İslam ümmetinin 'anım sana feda ey Kur'an' dediği ilahi vahye, düşünce ve ifade özgürlüğü kisvesi altında edepsizlikte bulunarak hakaret etmeye asla ve asla müsamaha gösterilemez. Kur'an ve Hazreti Muhammed (Sallalahu Aleyhi Vesellem) Müslümanların namusu ekberleridir. Kur'an-ı mübine ve Hazreti Peygambere hakaret eden, saldıran bütün Müslümanlara hakaret etmiş ve saldırmıştır. Dolayısıyla Hazreti Peygamberin ve yüce Kur'an'ın düşmanları bütün Müslümanların da ortak düşmanıdır." şeklinde konuştu.

Kur'an-ı Kerim'e ve aziz İslam'a yapılan küstah hakareti lanetlediklerini, bu değerlere saldıranların daha önce olduğu gibi rezil olacaklarını kaydeden Demir,  Müslüman halkın idaresini ellerinde bulunduranların gerekli tepkiyi ortaya koymaları, polis koruması altında kutsallara yapılan hakarete gerekli cevabın verilmesi çağrısında bulundu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55