,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

Kur’an hafızı ve muhafızları: Allah’ın nurunu söndürmelerine izin vermeyeceğiz!

Kur’an hafızı ve muhafızları: Allah’ın nurunu söndürmelerine izin vermeyeceğiz!
Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıları telin etmek amacıyla "Kur'an'a Saygı" mitingine katılan Kur'an hafızı ve muhafızları, İslam düşmanlarının hiçbir zaman Kur’an’ı Kerim'i zihinlerinden çıkaramayacaklarını söyledi.

 

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Kur'an’ı Kerim'e yönelik saldırıları kınama amacıyla 30 Temmuz Pazar günü Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda "Kur'an'a Saygı Mitingi" düzenlemişti.

Kur'an-ı Kerim'e olan saldırıları lanetlemek ve tepki göstermek için düzenlenen Kur'an'a Saygı Mitingine katılan Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA) talebeleri, Kur'an-ı Kerim'e olan saldırıları lanetlemek ve tepki göstermek için mitinge katıldıklarını söyledi.

İbrahim Kurt

Kur’an hafızlığı öğrencilerinden İbrahim Kurt, "Kur’an-ı Kerim'i yaksalar da ayaklarının altına alsalar da ben Allah rızası için hafız olacağım. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi dinimizden ayıramayacaklar. Bunun için Kur’an’ı yaksalar da her zaman Allah’ın yolundan gideceğiz. İster Arapça ister hafızlık olsun, Allah’ın sevgisini kazanmak için bu yoldan başka bir yol tanımayacağız." diye konuştu.

İbrahim Halil Kürtçep, "Onlar Kur’an’ı ne kadar yaksalar bile Kur’an’ı ezberleyip herkese duyuracağım. Allah’ın laneti onların üzerine olsun inşallah." dedi.

"Ne yaparlarsa yapsınlar bizi dinimizden ayıramayacaklar"

Musab Umeyr Özkent

Musab Umeyr Özkent, "Kur’an’a uzanan eller kırılsın, Allah onları cehenneme koysun. Kur’an’a sahip çıkmak için buraya geldim." diye duygularını belirtti.  

Muhammed Furkan, "Kur’an’a uzanan eller kırılsın. Hafız olmayı düşünüyorum ve bu hafızlığımı devam edip bitireceğim inşallah. Bu tür programları yapanlardan Allah razı olsun. Hiçbir zaman Kur’an’ı bizim beynimizden ve aramızdan çıkaramayacaklar inşallah." dedi.

İrem Şanlı

Kur’an hafizelerindan İrem Şanlı, "Batman’da hafızlık okuyorum. Kur’an’a uzanan ellere tepki göstermek için biz hafızlar olarak buraya geldik. Allah’ın nurunu söndürmelerine izin vermeyeceğiz. Onlar yakmaya devam etseler de beynimizde taşıyacağız. Tüm hafızlar olarak onları lanetliyoruz." şeklinde konuştu.  

"Kur’an’ı kalbimizde ve beynimizde taşımaya devam edeceğiz"

İrem Cansu Demirdağ

İrem Cansu Demirdağ, "Kur’an hafızı ve muhafızları olarak, Kur’an’a karşı yapılan saldırılar ve kötülükleri reddedip kabul etmiyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar biz Kur’an’ı kalbimizde ve beynimizde taşımaya devam edeceğiz. Onların yaptıkları bütün işkencelerine ve zorbalıklarına karşı biz dik durmaya devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.  

Minik bir Kur’an öğrencisi ise, "Kafirler ne yaparlarsa yapsınlar Allah’ın izniyle Kur’an’ımızı ezberleyeceğiz ve koruyacağız. Hafız olduğumuzda bütün dünyaya yayacağız. Kafirleri korkutacağız inşallah." dedi.  (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55