Konya’da Gazze’ye destek yürüyüşü düzenlendi

Konya’da Gazze’ye destek yürüyüşü düzenlendi
Konya Sivil Toplum Platformu tarafından düzenlenen Gazze'ye destek yürüyüşte, Filistinli mahkumlara dikkat çekmek amacıyla temsili canlandırmalar yapıldı.

Konya Sivil Toplum Platformu tarafından Gazze’de yaşananlara tepki amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Kılıçarslan Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, Gedavet Parkı’na kadar sürdü.

Yürüyüşe sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Yaşlı, genç ve çocukların yer aldığı etkinlikte katılımcılar, taşıdıkları pankart ve attıkları sloganlarla Gazze’de yaşananlara dikkat çekti.

Program kapsamında Filistinli mahkumlara dikkat çekmek amacıyla temsili canlandırmalar yapıldı. Etkinlik, Gedavet Parkı’nda yapılan konuşmalarla devam etti.

Programda, Konya Sivil Toplum Platformu adına konuşan Adem Ceylan, siyonist rejime yönelik tepkilerini dile getirerek, “israilin tanınmadığını tanımadığı gibi tanımayacağımızı, israilin kendisini tanımadığımızı tekrar ve bir kez tüm dünyaya haykırıyoruz. israil bu coğrafyadan defolup gidinceye kadar mücadeleye devam edeceğiz. israil yıkılmadan, İslam coğrafyasına huzur yok, İslam coğrafyasına refah gelmeyecek ve biz de bütün gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Program, konuşmanın ardından yapılan dua ile sona erdi.

Konya’da Gazze’ye destek yürüyüşü düzenlendi

Konya’da Gazze’ye destek yürüyüşü düzenlendi

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.