Konya'da baba ve oğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Konya'da baba ve oğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Konya'nın Karatay ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda M.K. ve 11 yaşındaki oğlu S.K. hayıtını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre saldırı, Karaaslan Mahallesi Övgü Sokak'ta bulunan bir apartmanın bahçesinde yaşandı.

Hurdacılıkla uğraştığı belirtilen M.K., oğlu ile birlikte otomobillerine binmek üzereyken silahlı saldırıya uğradı. Açılan ateş sonucu 33 yaşındaki M.K. vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Oğlu S.K. ise başına ve sırtına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan küçük çocuk, ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Baba ile oğlunun cenazeleri otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, polis ekipleri saldırının faillerini yakalamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.