,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

Konya halkı Gazze için dua nöbetinde

Konya halkı Gazze için dua nöbetinde
Siyonist işgal rejiminin yaptığı katliamları kınayan HÜDA PAR Konya il başkanlığı, yaptığı basın açıklamaları ile Gazzeli Müslümanlara desteklerini sürdürüyor.

 

İşgal rejimi, günden güne yaptığı katliamlarına, hastane vurarak devam etti. Bu katliamları kınayan Müslümanlar, basın açıklamaları ile tepkilerini gösteriyor.

HÜDA PAR Konya il başkanlığı mübarek ve kutsal topraklara sahip çıkıyor. İl başkanlığının davetiyle dün başlayan direniş nöbetine katılan vatandaşlar işgal rejime lanetler getirip sloganlar attı.

Karatay ilçesi Kayalıpark meydanında akşam saat 19.30'da başlayacak nöbet, gece saat 21.00'e kadar devam edecek. Saat 19.30 ile 21.00 arasında ise meydanda Kur'an-ı Kerim tilaveti, dua programı ve konuşmalar yapılacak.

Açılış konuşmasını HÜDA PAR Konya İl başkanı M. Zülfi Tan yaptı. Ardından basın açıklamasını Yahya Taş okudu.

Taş, "Kudüs sevdalısı aziz Müslümanlar, işgalci siyonist çetenin günlerdir devam eden zulüm ve vahşeti hala devam etmekte, işgalci teröristler Gazze'de yaşlı, kadın, çocuk demeden Müslüman kardeşlerimizi katletmekte ve her türlü yıkımdan, zulümden geri durmamaktadır.

Eğer vicdanı ölmemiş, insanlığını yitirmemiş olanlar harekete geçmezse, siyonizmin nasıl bir sapıklık olduğunu bilmeyenlerin "bu kadar da olmaz" diyecekleri çok vahşet görürüz. Ki geçtiğimiz günlerde o vahşetlerin bazılarına, hastane ve okulların bombalanmasına, mazlum kardeşlerimizin ölmesine tanık olduk ve hala tanık olmaya devam ediyoruz.

Siyonist katillerden merhamet dilenen zavallılar ne zaman uyanır?

Vahşette sınır tanımayan katillerin anladığı tek dil var: kuvvet.

Bütün İslam ülkelerinin ve soykırıma karşı, insani değerlerden yana olan diğer ülkelerin hep birlikte ayağa kalkmasının zamanı gelmedi mi?

1- Siyonist terör şebekesinin devlet değil bir terör örgütü olduğu gerçeği görülmeli, devlet olarak tanınmasından vazgeçilmelidir. "Normalleşme" hokkabazlığından vaz geçilmelidir.

2-Siyonist işgal rejimi ile diplomatik ilişkisi olanlar bu ilişkilerini derhal kesmeli, diplomat kılıklı siyonistleri derhal sınır dışı etmeli, kendi diplomatlarını geri çağırmalıdır.

3- Hava sahaları siyonist işgal rejiminin hava limanlarına giden ve oralardan kalkan bütün uçaklara kapatılmalıdır. Deniz araçları ile ilgili benzer uygulama yapılmalıdır.

4- Soykırım cürmünün birkaç yetkili tarafından değil, ortak kararla işlendiği kabul edilmeli, destekleyenler ve cesaretlendirenler ile ilgili soruşturmalar açılmalıdır. Vahşetin sorumluları hakkında derhal yakalama/tutuklama kararları çıkarılmalıdır.

5- Daha önce Güney Afrika'nın Irkçı Rejimine uygulanan toplu ambargo siyonistlere de uygulanmalıdır.

6- Ambargoya uymayanlara yaptırım uygulanmalıdır.

7- Gazze'ye acil insani yardım gönderilmeli, bunun için siyonistlerden izin isteme zilletine düşülmemelidir.

Zulme sessiz kalmak, zulümdür. Zalime destek olmak, cürümdür. İnsanlık er veya geç bu cürümlerin hesabını soracaktır." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55