Kiev'deki silahlı saldırıda ölü sayısı 7'ye yükseldi
Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko'ya göre, 18 Nisan'da Kiev'de meydana gelen silahlı saldırıda yaralananlardan biri hastanede hayatını kaybetti ve saldırıda ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi.
Klitschko, Telegram kanalında "Holosiivskyi bölgesinde bir silahlı saldırgan tarafından yaralanan bir adam hastanede hayatını kaybetti. Kurbanın durumu kritikti. Doktorlar hayatı için mücadele etti, ancak ne yazık ki onu kurtaramadılar." diye yazdı.
Belediye başkanı, yedi yaralının hastanelerde tedavi altında olduğunu, bunlardan birinin çocuk olduğunu, dört yetişkinin yoğun bakımda, ikisinin ise çoklu travma ünitesinde olduğunu sözlerine ekledi.
Cumartesi günü Ukrayna’nın başkenti Kiev’de sivillere ateş açan bir saldırgan olay yerinde en az 6 kişinin ölümüne, 10 kişinin de yaralanmasına neden olmuştu. Polisin verdiği bilgilere göre, yakındaki bir süpermarkete barikat kuran saldırgan vurularak öldürüldü.
Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.