Kastamonu'da uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi tutuklandı
Yayınlanma:
Kastamonu'da jandarma ekiplerince son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında çeşitli uyuşturucu maddeler ile ruhsatsız silahlar ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde imalatı ve satışına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonlarda 3 şüpheli tutuklandı.
Kastamonu Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 29 Haziran-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 34 sentetik ecza hapı, 163 kök kenevir, 142 gram kannabinoid katkılı tütün, 15 gram metamfetamin ile 5 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Operasyonlarda ayrıca 2 ruhsatsız tabanca, 2 tabanca şarjörü ile 1 uzun namlulu silaha ait şarjör de ele geçirildi.
Operasyonlar kapsamında gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen şüphelilerden B.K, S.Ç. ve A.E, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.
Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.