,
  • BIST 10001.18
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Kassam Tugayları, işgal tanklarını imha ediyor

Kassam Tugayları, işgal tanklarını imha ediyor
Kassam Tugayları, Gazze'ye karadan bazı bölgelerde sınırlı saldırılarda bulunan işgalcilerle yoğun çatışmalar yaşarken bugün en az 7 işgal tankını imha etti. İşgal ordusu da bugün en az 2 siyonist askerin öldüğünü kabul etti.

HAMAS hareketinin askeri kanadı olan Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, Gazze'de karadan sınırlı işgal gerçekleştiren siyonist askerlere karşı büyük bir direniş sergiliyor.

Kassam Tugayları'ndan Gazze'de işgalcilerle yapılan çatışmalara ilişkin şu bilgilendirmelerde bulunuldu:

"Mücahitlerimiz, Gazze'nin doğusundaki Cuhr el-Dik alanına giren araçları sıkı bir pusuda düşürdü ve 'El-Yasin 105' roketiyle 3 aracı imha etti ve yanan araçların yardımına yetişen dördüncü bir aracı da imha etti. Mücahitlerimiz daha sonra güvenli bir şekilde geri çekildi.

Mücahitlerimiz El Zeytun mahallesinin doğusuna sızan işgal araçlarıyla çatıştı ve araçlardan birinin tepesine patlayıcıyı yerleştirdikten sonra havaya uçurdu.

Mücahitlerimiz, bugün şafak vaktinde Gazze'nin kuzeybatısını işgal eden güçlerle çatıştı ve 3 aracı “el-Yasin 105” roketiyle imha etti."

Öte yandan Kassam Tugayları, saat 15.20'de yaptıkları bir açıklamada, "Mücahitlerimiz, Gazze'ye kuzeybatı ve güneyden giren düşman araçlarını onlarca havan mermisiyle imha ediyor." diye belirtti.

Ayrıca Filistin medyası, siyonist işgalcilerin, hava ve topçu koruması altında, Gazze'nin kuzeybatısındaki Karama bölgesi yakınlarında direniş güçleriyle şiddetli çatışmalara girdiğini bildirdi.

Kassam Tugayları, gün içerisinde yaptıkları başka açıklamalarda ise bu öğleden sonra Beyt Hanun'da bir siyonist işgal kuvvetini vurduklarını, araçlarını hedef aldıklarını bildirdi.

Ayrıca, El Zeytun mahallesinin doğusuna giren siyonist bir tankın da “el-Yasin 105” roketiyle hedef alarak ateşe verildiği kaydedildi.

Kassam Tugayları, bir yandan Gazze'de işgalcilerle çatışırken bir yandan da işgal altındaki Tel Aviv, Askalan, Aşdod gibi şehirlere de füze yağdırmayı sürdürüyor.

En az 2 işgal askeri öldürüldü

Bu arada işgal ordusu, bu sabah Gazze'de özel birliklerinden iki askerinin öldürüldüğünü ve diğer iki askerin de ağır yaralandığını resmen kabul etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55