,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 28 °C

Kassam Tugayları, işgal askerlerini 4 bubi tuzağı ve sıfır mesafeden çatışmalarla öldürüp yaraladı

Kassam Tugayları, işgal askerlerini 4 bubi tuzağı ve sıfır mesafeden çatışmalarla öldürüp yaraladı
Kassam Tugayları, Han Yunus şehrinde 3 tünel ve bir evde kurdukları bubi tuzaklarının patlatılmasının yanı sıra sıfır mesafeden girdikleri çatışma sonucu çok sayıda işgal askerini öldürüp yaraladıklarını bildirdi.

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 130. gününde de işgalcilere ağır kayıplar verdirtmeye devam etti.

Kassam Tugayları, resmi Telegram kanalından direniş operasyonlarına ilişkin yaptıkları bilgilendirmede, işgal askerlerine karşı çok sayıda pusu kurduklarını, onlarla sıfır mesafeden çatıştıklarını ve roketlerle işgal askerlerini ve araçlarını hedef aldıklarını bildirdi. Kassam, bu operasyonlar sonucunda çok sayıda işgal askerinin öldürülüp yaralandığını kaydetti.

Kassam Tugayları, Savaş hatlarından dönüşlerinin ardından mücahitlerin, Han Yunus şehrinin kuzeyindeki El Karara bölgesindeki siyonist piyade askerlerine bubi tuzaklı 3 tünelin patlatılarak onları öldürüp yaraladıklarını teyit ettiğini açıkladı.

Kassam Tugayları, ayrıca mücahitlerin, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin kuzeyindeki El-Satar bölgesinde bubi tuzağı kurdukları bir evi, siyonist piyade kuvvetin tuzağa düşmesiyle patlatarak onları öldürüp yaraladığını bildirdi.

Han Yunus kentinin doğusundaki Abasan el-Kabira bölgesinde 7 askerden oluşan Siyonist piyade kuvvetiyle sıfır mesafeden çatıştıklarını belirten Kassam Tugayları, bunun sonucunda işgalcilerin öldüğünü ve yaralandığını kaydetti.

Kassam mücahitleri, Han Yunus şehrinin doğusundaki yine Abasan el-Kabira bölgesindeki bir evin içinde barikat kuran 5 askerden oluşan siyonist bir kuvveti karşı anti-personel patlayıcıyla hedef aldıklarını duyurdu.

Gazze şehrindeki Zeytun mahallesinin doğusunda düşman istihbarat görevinde bulunan Skylark keşif uçağını ele geçirmeyi başardıklarını belirten Kassam, ayrıca Han Yunus şehrinin kuzeyindeki El Karara bölgesinde siyonist bir personel taşıyıcıyı "Yasin 105" roketiyle vurduklarını, onları kurtarmaya gelen bir başka birliğin olduğu aracı da vurduklarını kaydetti.

Kassam, mücahitlerin Han Yunus şehrinin kuzeyindeki El Karara bölgesinde siyonist bir "Merkava" tankını ve "D9" askeri buldozeri de Yasin 105 roketiyle vurduklarını bildirdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55