,
  • BIST 10066.67
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 27 °C

Kassam Tugayları ile direniş grupları gün içinde birçok başarılı operasyon gerçekleştirdi

Kassam Tugayları ile direniş grupları gün içinde birçok başarılı operasyon gerçekleştirdi
Filistin İslami direniş hareketleri Kassam Tugayları ile Kudüs Seriyyeleri, gün içinde birçok işgal askerini öldürüp yaraladıklarını, ayrıca işgal araçlarını imha ettiklerini bildirdi.

Bugün, Gazze Şeridi'ndeki Filistin direniş grupları işgal kuvvetleriyle şiddetli çatışmalara girerek onlara ağır kayıplar verdirtti.

Kassam mücahitleri, birçok işgal askerini gün içinde öldürdü

Kassam Tugaylarının, bugün sırasıyla paylaştığı operasyonları şöyle:

"Kibbutz "Holeit"i 114 mm kısa menzilli "Racum" füze sistemiyle bombalandı. Han Yunus'un doğusuna giren düşman kuvvetlerinin topluluğu ağır kalibreli havan toplarıyla hedef alındı. Gazze'nin merkezinde El Miğraka bölgesinde Siyonist işgalcilere ait 1 tank, Yasin 105 roketiyle vurularak imha edildi. Gazze'nin merkezinde El Miğraka bölgesinde Siyonist işgalcilerin konuşlandığı bir binaya sığınak delici TBG roketiyle saldırı gerçekleştirildi.

Siyonistlerin sivillere yönelik katliamlarına misilleme olarak Tel Aviv, füze bombardımanıyla bombalandı. Han Yunus bölgelerine giren düşman kuvvetlerinin konuşlandığı yerler ağır kalibreli havan toplarıyla hedef alındı.

Gazze'nin merkezinde El Miğraka bölgesinde bir tankın arkasında mevzilenen siyonist işgalcilere anti personel füzelerle saldırı gerçekleştirildi. Siyonist işgalcilerle yaşanan çatışmalarda işgalciler, ölü ve yaralı olarak etkisiz hale getirildi.

Kudüs Tugayları'yla birlikte Gazze'nin merkezindeki El Miğraka bölgesinde siyonist Merkeva tankını imha edildi. Kassam mücahitleri, Gazze'nin merkezindeki El Miğraka bölgesinde bir siyonist tankının üzerindeki bir askeri Keskin Nişancı tüfeği ile vurdu ve ardından tankı "Tandum" roketiyle hedef aldı.

Gazze'de Filistin Camisi yakınında iki siyonist asker kanasla vuruldu ve bu askerler kafalarından ciddi şekilde yaralanarak araçlardan düştü.

Gazze Şehri'ndeki Filistin Camii bölgesinde askeri bir araç üzerinde bulunan çok sayıda işgal askeri anti-personel roketle ve "Tandum" roketiyle hedef alındı.

Gazze şehrinin kuzeyindeki El Tavam bölgesinde özel bir siyonist kuvveti flaş bombalarıyla hedef alındı ve ağır makineli tüfeklerle çatışmaya girildi. Mücahitler, 11 askerin öldürüldüğünü doğruladı. Ardından 8 askerden oluşan destek gücü anti-personel bombası ile hedef alındı.

Gazze Şehri Şeyh Rıdvan mahallesindeki savaş hatlarında El Kassam Tugayları ve Kudüs Tugayları mücahitleri, anti-zırh roketiyle iki "Merkeva" askeri aracını hedef aldı.

Gazze Şehri'nin Yermuk bölgesinde, Kassam Mücahidleri, bir dizi işgal askerinin saklandığı bir eve baskın yaparak onlarla çatışıp 6 askeri öldürdü, diğerlerini de yaraladı.

El Kassam mücahitleri, çeşitli savaş eksenlerinde 7 siyonist aracı hedef aldıklarını bildirdi ve önemli kayıplar verdirttiklerini, bir kısmını da imha edip tamamen yaktıklarını doğruladı.

Han Yunus'un kuzeyinde bir grup işgal askeri “Yasin 105” roketiyle ile hedef alınarak öldürülüp yaralandı. Han Yunus'un doğusunda "Yasin 105" roketiyle 3 siyonist tankı hedef alındı."

Kudüs Seriyyeleri'nin operasyonları

İslami Cihad'ın askerin kanadı Kudüs Seriyyeleri de gün içinde şu operasyonları düzenledi:

"Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Sivil İdare civarında bulunan düşman askeri topluluğunu havan topları ile hedef alındı. Sahilin kuzeyindeki "Nahal Öz" mevkisi ve Bedir mevkii civarındaki düşman mevzileri, füze ve havan toplarıyla bombalandı.

Şeyh Rıdvan ekseninde bir eve barikat kuran işgalcilerle makineli tüfekler ve anti-personel roketlerle ateş açıldı, bir grup düşman askeri öldü ve yaralandı.

Tel el Zaatar'da ve Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye kampında 3 siyonist askeri aracı “Tandum” roketiyle hedef alındı.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki semalarda bir siyonist casus uçağı düşürüldü.

Megin ve Kissufim askeri alanları yoğun füze ile bombalandı. Han Yunus'un doğusundaki Zalal Camii'nin etrafındaki askeri yoğunlaşmalar havan toplarıyla bombalandı.

Gazze Şehri'nin Yermuk bölgesi ve El Celaa Caddesi'nde düşman askerleri ve araçlarıyla, askeri araçların RPG mermileriyle hedef alınması da dahil olmak üzere şiddetli çatışmalara girildi." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55