,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 22 °C

Kassam Tugayları: Gazze'de birçok işgalciyi etkisiz hale getirdik, son 3 günde 79 işgal aracını vurduk

Kassam Tugayları: Gazze'de birçok işgalciyi etkisiz hale getirdik, son 3 günde 79 işgal aracını vurduk
Kassam Tugayları, sadece son 72 saatte Gazze şehrinin savaş bölgelerinde 79 askeri aracı kısmen veya tamamen imha etmeyi başardıklarını bildirdi. Kassam, ayrıca bugün keskin nişancılarla ve bubi tuzaklarıyla birçok işgal askerini etkisiz hale getirdi.

HAMAS'ın askeri kanadı Kassam Tugayları ve İslami Cihad'ın askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, Gazze'de işgalcilerle çarpışıp onlara ağır kayıplar verdirtmeye devam ediyor.

Direniş grupları, siyonist saldırganlığın 62'inci gününde birçok işgal tankını ve siyonist kuvveti etkisiz hale getirirken işgal altındaki Filistin topraklarını da yoğun füze bombardımanına tabi tuttu.

Kassam Tugayları, mücahitlerin sadece son 72 saatte Gazze şehrinin savaş bölgelerinde 79 askeri aracı kısmen veya tamamen imha etmeyi başardığını duyurdu.

Kassam'ın keskin nişancıları işgal askerlerini etkisiz hale getirdi

Mücahitler, Han Yunus'un doğusunda 15 askerden oluşan siyonist piyade kuvvetini 3 adet "Radiye" anti-personel bombasıyla hedef alarak öldürdü ve yaralarken Gazze şehrinin doğusundaki Şucaiye bölgesinde 2, Han Yunus'un kuzeydoğusunda da 2 olmak üzere 4 siyonist askeri keskin nişancılarla etkisiz hale getirdi.

Kassam ayrıca Şeyh Rıdvan bölgesinde bir Kassam tünelinin gözüne bubi tuzağı kurmayı başardıklarını, işgal ordusu kuvveti, tünelin gözüne doğru ilerlediğinde mücahitlerin tuzağı patlatarak işgalcileri öldürüp yaraladığını kaydetti.

Kassam Tugayları, yine Han Yunus'un doğusunda 6 siyonist askerden oluşan piyade kuvvetiyle çatışarak onları öldürüp yaraladı ve kuvvete ait bir "robot"u ele geçirdi.

Mücahitler, ayrıca gün içinde Han Yunus şehrinin kuzeyinde siyonist tankını "fedai eylem" bombasıyla hedef alarak hasar verdi.

Kudüs Seriyyeleri, işgalcileri öldürüp yaraladı

Gazze'de işgalcilerle çarpışan bir diğer direniş grubu Kudüs Seriyyeleri ise Gazze'nin doğusundaki El-Zeytun mahallesinde siyonist bir piyade kuvvetiyle çarpıştıklarını, işgalci asker yoğunlaşmalarını havan toplarıyla hedef alarak ölüm ve yaralanmalar meydana getirdiklerini açıkladı. Seriyyeler ayrıca gün içinde en az 6 işgal aracının roketlerle vurduklarını kaydetti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55