,
  • BIST 10218.58
  • Altın 2454.351
  • Dolar 32.2192
  • Euro 34.7005
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 22 °C

Kassam Tugayları ellerindeki esirler hakkında açıklamalar yaptı ve bir esirin mesajlarını paylaştı

Kassam Tugayları ellerindeki esirler hakkında açıklamalar yaptı ve bir esirin mesajlarını paylaştı
Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, tüm direniş hareketlerinin elinde 250'nin üzerinde Siyonist esirin bulunduğunu tahmin ettiklerini söyledi. Kassam, ayrıca bir siyonist kadın esirin de mesajlarını paylaştı.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Aksa Tufanı Operasyonu kapsamında sadece Kassam'ın yaklaşık 200 siyonist işgalciyi esir aldığını açıkladı.

Ebu Ubeyde, diğer direniş gruplarının ellerinde de Siyonist esirlerin olduğunu aktararak, genel esir sayısının 200-250 arasında, hatta 250'nin üstünde olabileceğini bildirdi.

Güvenlik ve sahadaki endişelerden dolayı şu anda Gazze Şeridi'ndeki işgal esirlerinin sayısını tam ve doğru bir şekilde kontrol edemediklerini ifade eden Ebu Ubeyde, bu nedenle tam bir sayı veremediklerini kaydetti.

Ebu Ubeyde, ayrıca 22 siyonist esirin, işgal rejiminin Gazze'ye düzenledikleri saldırıda öldüğünü aktardı.

"Saha koşulları izin verdiğinde yabancı esirleri serbest bırakacağız"

Kassam Tugayları'nda farklı milletlerden bir grup esirin de ellerinde bulunduğunu ifade eden Ebu Ubeyde, bunlara misafir gibi davrandıklarını ve onları korumaya çalıştıklarını vurguladı.

Ebu Ubeyde: "Saha koşulları izin verdiğinde yabancı esirleri serbest bırakacağız ancak işgal ordusunda başka bir uyruğa mensup olup da savaşan kişiler doğrudan düşman olarak ele alınacaktır." diye belirtti.

Ebu Ubeyde, "Tüm dünyaya ve tutuklular meselesine müdahale etmek isteyen herkese, tutuklularımıza ve ailelerine ve kendimize verdiğimiz bir söz var: Allah'ın izniyle her Filistinlinin evine neşe getirmeye kararlı olduğumuzun garantisini veriyoruz." diye ekledi.

"Her türlü vahşi güçle mücadele etmeye hazırız"

Siyonist düşmanın, sahadaki mücahidlerle yüzleşmek yerine bilinçli olarak halka yönelik vahşi bir saldırı düzenlediğine dikkat çeken Ebu Ubeyde, şu ifadeleri vurguladı:

"Düşman, Gazze'de kuşatılmış bir Arap gücünün kendisine tarihindeki en sert darbeyi indireceğini beklemiyordu.

Karadan giriş tehdidi bizi korkutmuyor. Her türlü vahşi güçle mücadele etmeye hazırız. Gazze işgalciler için yalnızca mezarlık olacak ve kumları sizi yutacak"

Karadan Gazze'ye  girişiniz, son günlerde işlediğiniz suçlardan sizi sorumlu tutmak için bize yeni bir fırsat verecektir."

 

Haberin videosu için TIKLAYINIZ

 

Kassam esir kadının videosunu paylaştı

Öte yandan Kassam Tugayları, esirlerden birinin görüntülerini yayınladı.

Videoda konuşan siyonist kadın esir Miya Şem: "Gazze'deyim ve beni tedavi ettiler ve 3 saat süren bir ameliyat yaptılar. Her şey yolunda. Bir an önce evime ve aileme dönmek istiyorum. Lütfen bizi bir an önce buradan çıkarın." diyor. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55