,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 28 °C
  • Antalya 24 °C

Kassam Tugayları, bir işgal İHA'sını kontrol altına aldı, Gazze'de kurduğu pusuyla işgalcileri öldürdü

Kassam Tugayları, bir işgal İHA'sını kontrol altına aldı, Gazze'de kurduğu pusuyla işgalcileri öldürdü
Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatı kapsamında Gazze'de işgalcilere ağır kayıplar verdirtmeye devam ediyor.

Kassam Tugayları, yeni yılın ilk saatlerinde Tel Aviv ve çevresini füze bombardımanına tabi tuttuğu görüntüleri paylaştı.

İbrani medyasına göre, "Kassam Tugayları, gece saatlerinde 27 roket ateşledi ve bunlardan 13'ü, siyonist ordunun daha önce kontrol altına aldığını ilan ettiği kuzey bölgelerden" fırlatıldı.

 

 

Kassam pususunda işgalciler öldü ve yaralandı

İşgalcilere, gün içinde kurdukları bir pusu hakkında bilgi veren Kassam Tugayları şunları kaydetti:

"Mücahitlerimiz, Gazze'nin El Bureyc kampında, önünde zırhlı araçların mevzilendiği bir binaya tuzak kurarak siyonist işgalcileri pusuya düşürdüler. Mücahitlerimiz, dinlenmek için binaya giren işgalcilere makinalı silahlarla ve sığınak delici füzelerle saldırılar gerçekleştirdi. Operasyonda tuzağa düşürülen işgalci askerlerin tamamı ölü ve yaralı olarak etkisiz hale getirildi.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun'da, düşman istihbarat görevinde bulunan siyonist bir insansız hava aracını kontrol altına aldığını duyuran Kassam, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Bureyc mülteci kampının kuzeyinde "Yassin 105" roketiyle siyonist Merkava tankını hedef aldı.

Diğer direniş örgütleri de operasyonlarına devam ediyor

Öte yandan Kudüs Seriyyeleri, mücahitlerin, sabahın erken saatlerinden itibaren Han Yunus'un doğu ve kuzeyindeki ilerleme bölgelerinde düşman kuvvetleriyle şiddetli çatışmalara girdiğini duyurdu.

Seriyyeler, daha sonra Bureyc kampının doğusundaki El Takaddum bölgesinde siyonist düşman asker ve araçlarından oluşan bir topluluğu Bedir 1 füzeleriyle hedef aldıklarını kaydetti.

Ulusal Direniş Tugayları - Şehit Ömer El Kasım Kuvveti de savaşçılarının Han Yunus merkezi ekseninde şiddetli çatışmalara girdiğini ve bir askeri aracı RPG roketiyle hedef alarak doğrudan isabet elde ettiklerini bildirdi.

Mücahid Tugayları ise Zeytun Mahallesi'nin güneydoğusunda işgal askerleri ve araçlarının yoğunlaştığı bölgeleri havan toplarıyla bombaladıklarını duyurdu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55