,
  • BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 23 °C

Kassam Tugayları: Bir binaya saklanan 40 işgalciyi roketlerle hedef aldık

Kassam Tugayları: Bir binaya saklanan 40 işgalciyi roketlerle hedef aldık
Kassam Tugayları, mücahitlerin Gazze'de bir eve saklanan 40 siyonist askeri, roketlerle hedef alması sonucu işgalciler arasında ölüm ve yaralanmaların meydana geldiğini bildirdi.

Kassam Tugayları başta olmak üzere Gazze'deki direniş grupları, işgalci rejim ordusuna ağır kayıplar verdirtmeye devam ediyor.

Kassam Tugayları, mücahitlerin Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliye Balad bölgesinde bir eve saklanan 40 siyonist askeri, TBG roketleriyle hedef alması sonucu işgalciler arasında ölüm ve yaralanmaların meydana geldiğini bildirdi.

Han Yunus şehrinin kuzey ve doğusunda iki işgal askerini havan toplarıyla öldürdüklerini belirten Kassam, Han Yunus'un kuzeyinde "Yasin 105" roketiyle siyonist bir asker taşıyıcı aracı hedef aldıklarını kaydetti.

Yine Han Yunus'un kuzey ve doğusundaki iki işgal askerini ağır kalibreli havan toplarıyla etkisiz hale getirdiklerini belirten Kassam, Han Yunus'un doğusunu işgal eden düşman kuvvetlerini ağır kalibreli havan toplarıyla hedef aldıklarını ifade etti.

Kassam Tugayları, Gazze'de sivillere yönelik siyonist katliamlara karşılık olarak işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde Batı Celile'deki işgal kışlasını güney Lübnan'dan füzelerle bombaladı.

Mücahitler, Han Yunus'un doğusundaki Huza'a bölgesindeki bir binanın bodrumuna girdikten sonra özel bir siyonist kuvvetin üzerine anti-personel bombasını patlatmayı başardı.

Kassam mücahitleri, bir evde konuşlanmış siyonist piyade kuvvetlerini "Yasin 105" roketiyle hedef alarak birini öldürdü ve bazılarını yaraladı.

Kassam'ın keskin nişancısı Gazze Şehri'ndeki El Tuffah Mahallesi'nin doğusunda bir siyonist askeri etkisiz hale getirmeyi başardı.

Kassam mücahitleri, Gazze şehrinin doğusundaki Cebel el Rayes bölgesinde siyonist piyade birliklerine karşı anti-personel patlayıcı kullanarak ölüm ve yaralanmalar meydana getirdi.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye el-Balad bölgesinde, güçlendirilmiş TBG roketiyle bir apartman dairesinde saklanan özel bir siyonist kuvveti vurmaya başaran mücahitler, Gazze Şehri'ndeki El Tuffah ve El Darac bölgelerine giren 9 siyonist aracı Yasin 105 füzeleriyle imha etti.

Kassam Tugayları, Gazze'nin Şeyh Rıdvan mahallesine giren 4 siyonist aracı da yine Yasin 105 roketleriyle imha etti.

Kassam, gün içinde paylaştığı videolarda da işgal kuvvetlerini ve araçlarını hedef alarak vurdukları anları da paylaştı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55