,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Kassam Tugayları, binalara saklanan işgalcileri keskin nişancılarla ve roketlerle avlıyor

Kassam Tugayları, binalara saklanan işgalcileri keskin nişancılarla ve roketlerle avlıyor
Kassam Tugayları, bir evde saklanan 4 işgalci askeri de keskin nişancı tüfekleriyle öldürmeyi başardıklarını, ayrıca roket ve patlayıcılarla da birçok işgalci askeri öldürdüklerini bildirdi.

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 103. Gününde Gazze'de işgalcilere kardı düzenledikleri operasyonlara ilişkin bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor.

Kudüs Seriyyeleri ile ortak bir operasyon yürüten Kassam, anti-zırh patlayıcılarla bir Siyonist buldozer, 6 Merkava tankı ve bir personel taşıyıcı aracını imha ettiklerini bildirdi.

Kassam mücahitleri ayrıca bir evin içine barikat kuran 4 siyonist askeri de keskin nişancı tüfekleriyle öldürmeyi başardı.

7 kişilik özel bir siyonist kuvveti TBG roketleriyle hedef alarak sıfır mesafeden öldüren Kassam, bir cami içine barikat kuran başka bir siyonist gruba da patlayıcı cihazla saldırıp etkisiz hale getirdiklerini kaydetti.

Kassam Tugayları, Gazze şehrinin Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde bir aracın üstünde bulunan siyonist bir askeri öldürmeyi başardı.

Kassam Mücahitleri, Han Yunus şehrinin güneyindeki El Batn El Samin bölgesinde siyonist piyade kuvvetlerini anti-personel roketlerle hedef alıp makineli tüfeklerle çatıştı; onları ölü ve yaralı bıraktı.

Gazze şehrinin kuzeybatısındaki Karama Mahallesi'ndeki bir evin içinde özel bir Siyonist kuvveti pusuya düşüren Kassam, burada da işgalcilere karşı anti-personel patlayıcılarla saldırdı.

Kassam Tugayları, Gazze Şehri'ndeki Şeyh Rıdvan Mahallesi'nin eteklerinde siyonist bir piyade kuvvetini anti-personel roketle vurarak onları öldürüp yaraladı.

Kassam Tugayları, işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde Batı Celile'deki siyonist "Liman" askeri kışlasını Lübnan'ın güneyinden 20 füze atarak hedef aldıklarını duyurdu.

Tugaylar, füze bombardımanlarının Gazze Şeridi'nde sivillere yönelik siyonist katliamlara ve işgalcilerin direniş liderlerini şehit ettiği suikastlara yanıt olarak gerçekleştirildiğini bildirdi.

Kassam, ayrıca birkaç işgal aracını daha imha ettiklerini, toplanan işgal askerlerini de havan toplarıyla hedef aldıklarını belirtti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55