,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

Kassam saldırı girişimlerini püskürtüyor ve işgal araçlarını yok ediyor

Kassam saldırı girişimlerini püskürtüyor ve işgal araçlarını yok ediyor
Kassam Tugayları, Gazze'de karadan işgalde bulunan siyonistlere karşı büyük bir direniş sergilemeye devam ediyor.

 

Filistin'deki İslami direniş hareketi HAMAS'ın askeri kanadı Şeyh İzzeddin El Kassam Tugayları, Gazze'ye karadan sınırlı bir işgal gerçekleştiren siyonistlere karşı büyük bir mücadele sergiliyor ve onlara ağır kayıplar veriyor.

Tugaylar, işgal kuvvetlerinin Gazze Şeridi'ne girme girişimlerine karşı koymaya devam ederken ve bir dizi siyonist aracın da imha edildiğini duyurdu.

Kassam Tugayları, Tel el-Hava'nın güneyini işgal eden iki siyonist aracın "El-Yasin 105" roketleriyle imha edildiğini, ayrıca Tel el-Hava'nın güneybatısını işgal eden bir siyonist tankın da "Concourse" güdümlü füzeyle hedef alındığını duyurdu.

Kassam ve Kudüs Tugayları da ortak açıklama yaparak Tel El Hava'nın güneyine giren düşman araçlarını havan toplarıyla bombaladıklarını duyurdu.

El Kassam, Gazze'nin kuzeybatısındaki düşman yerleşimlerini bir dizi havan topuyla bombaladı ve ayrıca Kibbutz Nirim'i füzelerle hedef aldı.

Kassam: Çatışmada 5 işgalci askeri öldürdük

Cuhr el-Dik'in doğusunda toplanan işgal araçlarını havan toplarıyla hedef alan Kassam, ayrıca Gazze Şehri'nin kuzeybatısındaki bir binada saklanan işgal kuvvetlerine saldırdı, makineli tüfekler ve bombalarla çatıştı. Çatışmada 5 işgalci öldürüldü, diğerleri de yaralandı.

Ayrıca Beyt Lahiya'da El Kassam Mücahidleri, şehrin batısındaki El Atatire bölgesinde işgal kuvvetleriyle çeşitli silahlarla çatışmalara girdi.

Kassam Tugayları, Beyt Lahiya'nın batısındaki Selatin bölgesine giren Siyonist tankını da "el-Yasin 105" roketiyle imha etti.

İşgalin Gazze Şeridi'nde sivillere yönelik devam eden katliamlarına tepki olarak işgal altındaki "Aşdod" yerleşim yerini füze ile hedef alan Kassam, ayrıca "Eilat" yerleşim yerini de Ayaş 250 füzesiyle bombaladığını duyurdu.

Bu arada Kassam Tugayları, mücahitlerin Beyt Hanun'daki yıkık binalardan TBG ve RPG silahlarıyla işgalci siyonist birlikleri hedef aldıkları ve çatıştıkları görüntüleri de paylaştı.

Kara işgalinde Siyonistler her ne kadar şu ana kadar 27 işgal askerinin öldüğünü bildirse de Kassam Tugayları, bu sayının açıklanandan çok daha fazla olduğuna dikkat çekiyor. (İLKHA)

http://

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55