,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 25 °C

Kassam mücahitleri işgal kuvvetlerine kök söktürüyor

Kassam mücahitleri işgal kuvvetlerine kök söktürüyor
Kassam Tugayları mücahitleri, Gazze'de karadan işgale girişen siyonist kuvvetlere ağır kayıplar verdirmeyi sürdürürken son 24 saatte 15 işgal tankı tamamen veya kısmen imha edildi.

Kassam Tugayları mücahitleri, Gazze'de karadan işgal girişimlerine karşı büyük bir direniş örneği göstermeye devam ediyor.

Her gün onlarca işgal aracını imha eden, düşman kuvvetlerini etkisiz hale getiren Kassam Tugayları, yaptıkları her eyleme ilişkin de sosyal medya platformlarında bilgi vererek ölü ve zayiatını gizlemeye çalışan işgali zor duruma sokuyor.

Kassam Tugayları Sözcüsü son olarak yaptığı açıklamada, "Son 24 saat içinde Kassam Mücahidleri, Allah'ın yardımıyla El Şati Kampı'nın eteklerinde ve Beyt Hanun'da işgalin 15 askeri aracını tamamen veya kısmen imha etmeyi başardı. Ayrıca işgalci kuvvetlere onlarca havan topu atıldı ve düşman kuvvetleriyle çeşitli cephelerde çatışmalar yaşandı." bilgilerini paylaştı.

Kassam Tugayları ayrıca bugün paylaştıkları bir videoyla mücahitlerin işgal araçlarını nasıl imha ettiklerini ve işgal kuvvetleriyle çatışarak onlara kök söktürdükleri anları bir kez daha paylaştı.

Kassam Tugayları, işgal tanklarını çoğunu Yasin 105 roketiyle imha ettiklerine dikkat çekerken bugün bir daha fedai eylem bombasıyla işgal tankının imha ettiklerini kaydetti.

Aksa Tufanı operasyonunun başlangıcından bu yana, Kassam Mücahidleri bir dizi düşman yerleşim ve mevzisine saldırıp askerlerin bir kısmını öldürüp bir kısmını esir aldı. İşgal kayıtlarına göre şuana kadar 2 bin siyonist öldürüldü, yüzlercesi ağır yaralı olmak üzere 6 bin siyonist de yaralandı.

Tümgeneral El-Duwairi: Kassam'ın mücadelesi olağanüstü ve alışılmadık bir durum

Askeri ve stratejik uzman Tümgeneral Fayez El-Duwairi, geçtiğimiz gün bir Arap kanalına yaptığı değerlendirmede, Kassam Tugayları'nın günlerdir kara savaşının ardından işgal ordusuna bu kadar güçlü, yetkin ve kudretli bir şekilde karşı koymasının olağanüstü ve alışılmadık bir durum olduğuna dikkat çekti.

El-Duwairi, ayrıca Gazze'deki Kassam savaşçılarının kara savaşında dünyanın en prestijli seçkin enstitülerinden mezun askerlerden daha iyi performans gösterdiğini vurguladı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55