Kasım ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı

Kasım ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kasım ayına ilişkin 7,11 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Bakan Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programlarını insan odaklı bir yaklaşımla sürdürdüklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın toplumsal hayata tam ve etkin katılımlarını sağlamak, bağımsız yaşamlarını desteklemek için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda yanlarındayız.”

Göktaş, kasım ayı kapsamında 3,97 milyar lira yaşlı aylığı ile 3,14 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 7,11 milyar liralık ödemenin vatandaşların hesaplarına aktarılmaya başlandığını bildirdi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.