,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 18 °C

Kartal, Kanarya'yı avladı: 2-4

Kartal, Kanarya'yı avladı: 2-4
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kadıköy'de oynanan derbide Beşiktaş, 10 kişi kalmasına ve 1-0 geriye düşmesine rağmen Fenerbahçe'yı Kadköy'de 4-2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftası dev bir maça sahne oldu. Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçta Fenerbahçe'yı Kadköy'de 10 kişiyle 4-2 mağlup etti.
Ülker Stadı'nda oynanan maçta Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Cenk Tosun (2), Nathan Redmond ve Vincent Aboubakar kaydetti. Beşiktaş'ta Welinton, 51. dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

Beşiktaş'ın yıldızı Nathan Redmond, 1 gol ve 3 asistle birlikte unutulmaz bir derbi performansı sergiledi.
Sarı-lacivertlilerin golleri ise Enner Valencia (P) ve İrfan Can Kahveci kaydetti. Valencia, 53. dakikada kullandığı penaltı atışından ise faydalanamadı.
Ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkaran Beşiktaş, puanını 52'ye çıkardı ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'ye düşürdü.
Fenerbahçe ise haftayı 54 puanla kapattı. Lider Galatasaray'dan 1 maç eksiği bulunan Fenerbahçe, haftayı zirvenin 9 puan gerisinde kapattı.

Maçtan dakikalar
Maçtaki ilk tehlikeli atak Fenerbahçe'den geldi. Ceza sahasına topla giren Arda Güler'in şutu savunmaya çarptı ve meşin yuvarlak kornere çıktı.
Fenerbahçe 27. dakikada gole çok yaklaştı. Arda Güler'in müthiş pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Enner Valencia, Mert Günok'u geçemedi.
Sarı-lacivertliler 38. dakikada penaltı kazandı. Çalımlarla ceza sahasına giren Arda Güler, Onur Bulut ile arasındaki mücadelenin ardından yerde kaldı. Penaltıda topun başına gelen Valencia, skoru 1-0'a getirdi. İzlemek için tıklayın!
Beşitkaş 45+1'de Aboubakar ile gole çok yaklaştı. Samet Akaydın'ın kontrol edemediği topu önüne alan Aboubakar, karşı karşıya pozisyonda Altay Bayındır'a takıldı.  
Fenerbahçe 50. dakikada penaltı kazandı. Arda Güler'in nefis pasında ceza sahasına giren Valencia, Welinton'un müdahalesiyle yerde kaldı ve Halil Umut Meler ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Beşiktaş'ta Welinton, bu pozisyonda ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Sarı-lacivertlilerde topun başına bir kez daha Valencia geldi. Yıldız futbolcunun kullandığı penaltıda meşin yuvarlak direğe çarptı ve dışarı çıktı.
58. dakikada skora denge geldi. Redmond'ın ortasında Cenk Tosun müthiş bir kafa vuruşu yaptı ve skoru 1-1'e getirdi.
Beşiktaş'ta Cenk Tosun 62. dakikada yeniden sahne aldı. Redmond'ın derinlemesine pasında ceza sahasına giren Cenk, düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın yıldızı Redmond, asistlerini bir de müthiş bir golle süsledi. Nefis hareketlerle rakiplerinden sıyrılan ve topu ceza yayına taşıyan Redmond, müthiş bir vuruşla ağları havalandırdı.

Beşiktaş 90+1'de farkı 3'e çıkardı. Nathan Redmond'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Aboubakar, ağları sarstı.

Karşılaşmanın sonucunu belirleyen gol, İrfan Can Kahveci'den geldi. Milli futbolcu, 90+5'te çok güzel bir vuruşla Mert Günok'u mağlup etti.

Kaynak: BEİNSPORTS
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55