Kars’ta tefecilik operasyonu: Bir kişi tutuklandı

Kars’ta tefecilik operasyonu: Bir kişi tutuklandı
Kars Valiliği, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda çok sayıda çek, senet ve çeşitli materyallerin ele geçirildiğini, bir şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince merkezde bir iş yerine düzenlenen operasyonda, TCK-241 kapsamında yürütülen soruşturmada delil niteliğinde çok sayıda materyale ulaşıldı.

Operasyonda 21 milyon 695 bin TL değerinde 15 çek ve senet, 10 adi sözleşme, 9 tapu ile birlikte çok sayıda ajanda, defter ve not kağıdı ele geçirildi.

Ayrıca 13 parça halinde 8,26 gram metamfetamin ve 6 adet tabanca fişeği de bulundu.

Gözaltına alınan S.B. (43) isimli şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.