,
  • BIST 10053.99
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 27 °C

Kardeş STK'lar Adıyaman'da Kurban eti dağıttı

Kardeş STK'lar Adıyaman'da Kurban eti dağıttı
6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından deprem bölgelerinde çalışmalarına devam eden Umut Kervanı, İHO EBRAR, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı vekaletle kestikleri kurbanların etlerini depremzedelere dağıttı.

 

Avrupa'nın farklı ülkelerinde ve yurt içinde bağışlanan kurbanları vekaletle kestikten sonra depremzedelere ulaştırmak için konteyner kentleri ziyaret eden STK'lar hayır sahiplerine teşekkür etti.

İlk günden beri depremzedelerin yanında olmaya gayret ettiklerini belirten Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, sıcak yuvalarına kavuşuncaya kadar depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerinin mesajını verdi.

Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran

Kurtaran, "Adıyaman'da kurban vekaletlerimizi yerine getirmekle beraber kurban eti dağıtımı ve nakdi yardımları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için konteyner kentleri ziyaret etmeye devam ediyoruz. Burada 165 ailemiz var bayram nedeniyle kimileri burada değil, burada bulunan kardeşlerimize hayırseverlerimizin yardımlarını ulaştırdık. İnşallah depremzede kardeşlerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. İnşallah bir an önce o sıcak yuvalarına kavuşurlar." dedi.

"Depremzede kardeşlerimizin yanındayız"

IHO EBRAR Genel Başkan Yardımcısı Zülküf Bildirici

IHO EBRAR Genel Başkan Yardımcısı Zülküf Bildirici, "İlk günden beri deprem bölgesi Adıyaman'da kardeşlerimizin yanında olduk, hayırseverlerimizin yardımlarını buraya ulaştırdık. Bugün de vekalet verilen kurbanlarımızı kestik. Hayırseverlerimiz depremzedeleri unutmadı, kurbanlarını buraya gönderdi. Avrupa'daki hayırseverlerin gönderdiği zekatlarını, bayram harçlıklarını dağıttık. Hayırseverlere çağrımız deprem bölgesini unutmasınlar, yardımlarını göndermeye devam etsinler." ifadelerini kullandı.

"Muhtaç ve yetim ailelerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz"

Avrupa Yetim Eli gönüllüsü Kadir Bey

Avrupa Yetim Eli adına Türkiye'ye gelen Kadir Bey, "Türkiye 2023 Kurban organizasyonu kapsamında Avrupa Yetim Eli olarak bugün deprem bölgesi Adıyaman'dayız. Hayırseverlerin göndermiş oldukları emanetleri bugün konteyner kentlerde bulunan kardeşlerimize teslim ettik. Muhtaç ve yetim ailelerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55