,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C

Karayollarında son durum

Karayollarında son durum
Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Ankara-Pozantı Otoyolunun Çiftehan-Pozantı Kesimi 4-5. kilometreleri arasında Çakıt-8 Viyadüğünde genleşme derzlerinin bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

2-Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) Kılıç Kavşağı-Orhangazi Kavşağı Kesimi 2-5. kilometreleri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle çalışma programına göre İstanbul ve İzmir yönlerinde 1 şerit (sağ veya sol şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

3-TAG Otoyolunun Misis Kavşağı-Yılankale Kavşağı 3-6. kilometreleri arasında (Baklalı Mevkii) kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Dalaman-Fethiye yolunun 11. kilometresinde Fethiye istikameti sağ şeritte meydana gelen yolda oturma nedeniyle Fethiye istikametinde ulaşım sol şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle Yalova yönünde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

6-İzmir-Torbalı-Belevi yolunun 15-17. kilometreleri arasında farklı seviyeli kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

7-Adıyaman-Gölbaşı yolunun 42-43. kilometreleri arasında Göksu Köprüsü üzerindeki çalışma nedeniyle Gölbaşı-Adıyaman istikameti sol köprü üzerinden tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Boyabat-Saraydüzü-Kargı yolunun 28. kilometresinde dolgu şevinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Trabzon-Maçka yolunun 26. kilometresinde bulunan Yeni Maçka Tünelinde elektrik sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle 25-26-27.03.2022 tarihleri, 08.00-17.00 saatleri arasında Maçka-Trabzon yönünde bulunan tünel trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yolundan sağlanacaktır. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55