Karatay Belediyesi’nden eğitime destek

Karatay Belediyesi’nden eğitime destek
Konya'nın Karatay ilçesinde yeni eğitim-öğretim yılında, birinci sınıfa giden 9 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye seti verilecek.

Karatay Belediyesi, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçede ilkokula başlayacak 9 bin öğrenciye okul çantası ve kırtasiye seti hediye edecek.

Geleneksel hale gelen eğitim desteği kapsamında dağıtılacak setlerde kalem, defter, boya kalemleri, silgi, kalemlik ve diğer temel okul malzemeleri yer alacak.

7 yıldır devam eden uygulamanın artık bir gelenek haline geldiğini vurgulayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Okulların açılmasına çok kısa bir süre kaldı. Biz de Karatay Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımızın yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2019 yılından bu yana sürdürdüğümüz bu uygulamayı gelenek haline getirdik. Çocuklarımızın okul çantalarını ve kırtasiye malzemelerini ilk ders gününde sıralarında hazır ediyoruz. Böylelikle onların okul heyecanına ve mutluluğuna ortak oluyor, ailelerimizin de eğitim harcamalarına bir nebze katkı sağlamış oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.