Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu
Kahramanmaraş’ta Narkotik ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu madde ve tarihi eser niteliği taşıyan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Kahramanmaraş Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 Aralık tarihinde yaptıkları operasyonda, suçüstü yakalanan 2 şahsın üzerinde, ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda toplam 49,28 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ele geçirdi.

Aynı tarihte Elbistan KOM Büro Amirliği görevlilerince gerçekleştirilen çalışmalarda ise 66 adet sikke, 100 adet tarihi eser niteliği taşıyan obje, 1 tabanca, 1 boş şarjör ve 1 dolu fişek ele geçirildi.

Konularla ilgili adli mercilere sevk edilen 3 şahıstan 1’i tutuklanırken, 1’i hakkında ise 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu ile 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.