,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 24 °C

İstanul Valisi Gül, Esenler Otogarı'nda bayram öncesi alınan trafik tedbirlerini inceledi

İstanul Valisi Gül, Esenler Otogarı'nda bayram öncesi alınan trafik tedbirlerini inceledi
İstanbul Valisi Davut Gül; Ramazan Bayramı öncesinde Esenler Otogar Çıkış Uygulama Noktası'nda trafik denetimi yaparak, megakent İstanbul'da alınan bayram tedbirlerine ilişkin bilgi verdi.

Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette İstanul Valisi Davut Gül; trafik güvenliğini sağlayan polisler ve yola çıkan vatandaşlarla bayramlaşmasının ardından trafik denetimlerini inceleyerek basın mensuplarına İstanbul'da alınan tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Vatandaşlarımız kurallara uyduğunda kazasız bir bayram geçireceğiz"

Ramazan Bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Gül, "Ramazan ayının son günlerindeyiz. Bugün de Kadir Gecesi. Öncelikle bütün hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum. 9 günlük bayram tatili var. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da trafik kazalarının olmaması için emniyetimiz, jandarmamız ve diğer kurumlarımız gerekli bütün tedbirleri aldı. İnşallah, vatandaşlarımız ve şoförlerimiz kurallara uyduğunda, bizler de denetimlerimizi yaptığımızda kimsenin canı yanmadan, kaza olmadan bayramı, bayram tadında geçirmiş olacağız." dedi.

"İstanbul’da trafik başta tüm tedbirleri aldık"

İstanbul’da Ramazan Bayramı için tüm önlemlerin alındığını dile getiren Gül, "İstanbul'un genelinde trafik başta olmak üzere asayiş ve güvenlik anlamında bütün tedbirler alındı. Jandarma, Emniyet, Sahil Güvenlik personelimiz ve kaymakamlarımızla birlikte vatandaşlarımızın huzuru için 7/24 görev yapmaya devam ediyoruz. İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde, Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul genelinde de 7/24 görevimizin başında olacağız. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan mesai arkadaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Kendilerine gayret ve kuvvet diliyorum.  Vatandaşlarımıza da kurallara uydukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum."ifadelerini kullandı.

İstanbul'da bayram tedbirleri

Öte yandan İstanbul Valiliği bayram dönemindeki tedbirlerle ilgili, "Tedbirler kapsamında; İstanbul emniyetimiz bayram tatili boyunca toplam 30 bin 117 Personel ile il genelinde görev yapacak. İl Jandarma Komutanlığımız, görev – yetki alanında toplam 7617 jandarma personeliyle görev yapacak. Trafik tedbirleri kapsamında 943 Noktada, 2 bin 821 personel, 7 Radar, 3 Helikopter, 41 Drone, 6 Deniz Botu, 4 Dedektör Köpekle İstanbul trafiğinde 24 saat esasına göre denetim yapılacak. İlimiz genelinde 39 ilçede vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu Alışveriş merkezleri, İbadethaneler, otogarlar, eğlence merkezleri gibi alanlarda ilgili emniyet birimlerimiz tarafından tam zamanlı olarak denetim yapılacaktır. Emniyet tedbirlerimizin yanı sıra Tarım İl müdürlüğü ekiplerimiz de gıda üretimi yapan işletmelere bayram tatili süresince hijyen denetimi yapacak." bilgisini paylaştı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55