İstanbul’da DHKP-C’ye finans operasyonu: 4 şüpheli gözaltında

İstanbul’da DHKP-C’ye finans operasyonu: 4 şüpheli gözaltında
İstanbul merkezli operasyonda, DHKP-C’ye finans sağladıkları iddiasıyla 4 kişi yakalanırken, çok sayıda adreste delil niteliğinde materyale el konuldu.

İstanbul’da terör örgütü DHKP-C’nin finans kaynaklarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Terörizmin Finansmanının Önlenmesi ve Aklama Suçu Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen 3 ayrı dosya kapsamında, örgütün mali yapısına yönelik kapsamlı bir çalışma yürütüldüğü belirtildi. Bu çerçevede Ataşehir, Küçükçekmece ve Maltepe’de belirlenen 5 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.