,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 21 °C

İslami yardım kuruluşlarından deprem bölgeleri için "gönüllümüz olur musunuz" çağrısı

İslami yardım kuruluşlarından deprem bölgeleri için "gönüllümüz olur musunuz" çağrısı
6 Şubat 2023 Pazartesi günü, saat 04.17'de meydana gelen 7.7 ve yine aynı gün meydana gelen 7.6 şiddetindeki depremlerin yaralarını sarmak için İslami yardım kuruluşlarının çalışmaları devam ediyor.

 

Deprem bölgelerinde yaraların sarılması için ellerinden gelen çabayı gösteren İslami sivil toplum kuruluşları, çalışmalarını devam ettirebilmek için hayırseverlere yardımlarına devam ettirme çağrısı yaparken, yardım çalışmalarına katılmak isteyenler için de "gönüllümüz olur musunuz" çağrısı yaptı.

Bu kapsamda, Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran ve Yetimler Vakfı Genel Başkanı Fikri Karavil'den deprem bölgelerinde "gönüllümüz olur musunuz" çağrısı yapıldı.

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Kurtaran'dan "gönüllü çalışma" çağrısı

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü, saat 04.17'de meydana gelen 7.7 ve aynı gün meydana gelen 7.6 şiddetindeki depremlerin yaralarını sarmak için Umut Kervanı bünyesinde gönüllü olarak çalışma çağrısı yaptı. 

Depremin ilk gününden itibaren kurdukları aşevleri ve yardım organizasyonlarıyla, depremzedelerin ihtiyaçlarına cevap verme gayretinde olan Umut Kervanı Vakfı, gönüllü çalışanlarıyla birlikte her gün on binlerce insana sıcak yemek ikram ediyor.

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, yapılan çalışmaların devamı için hayırseverlere ve gönüllülük esasına göre çalışacak olanlara seslendi.

"Gönüllü olarak çalışmak isteyen kardeşlerimiz vakfımıza müracaat edebilir"

Kurtaran yaptığı açıklamada,"Biz iftar organizasyonlarımızı yapıyoruz. Özellikle bizimle beraber buradaki kardeşlerimizin yaralarını sarmak için gönüllü olarak çakışmak isteyen kardeşlimiz varsa, vakfımıza müracaat etmelerini ve gelip burada hizmet etmelerini istiyoruz. İnşallah bize müracaat eden kardeşlerimizin buraya gelmesi konusunda kendilerine yardımcı olacağız. Depremde vefat eden kardeşlerimize rahmet yaralılara Allah'tan şifa diliyorum." dedi.

"Gönüllü çalışmak isteyenler Yetimler Vakfına başvuru yapabilir"

Yetimler Vakfı Genel Başkanı Fikri Karavil de konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Deprem bölgesinde ilk günden çalışmalarımız devam ediyor. Ramazanın sonuna kadar iftar ve Sahur programlarımız devam edecek. Bu çalışmalara katılmak istiyorum diye talepler alıyoruz. Deprem bölgelerinde gönüllü çalışmak isteyenler Yetimler Vakfına başvuru yapabilir." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

http://

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55