İşgalcilerin Lübnan’ın güneyine düzenlediği hava saldırısında 2 kişi şehit oldu

İşgalcilerin Lübnan’ın güneyine düzenlediği hava saldırısında 2 kişi şehit oldu
Ateşkese rağmen işgal ordusunun Nebatiye kentine düzenlediği hava saldırısında 2 kişi şehit oldu.

İşgal ordusunun, ateşkese rağmen Lübnan’ın güneyindeki Nebatiye kentine düzenlediği hava saldırısında 2 kişi şehit oldu.

Lübnan resmi haber ajansı NNA’nın aktardığına göre, işgal savaş uçakları, Nebatiye’ye bağlı Arabsalim beldesi çevresinde bir bina ve bir ilkokulu hedef aldı.

Saldırıda 2 sivilin şehit olduğu belirtildi.

İşgal ordusu gün içinde ayrıca Bekaa bölgesindeki bazı noktaları da bombalamış, bu saldırılarda da 2 kişi şehit olmuştu.

İşgalciler, Ekim 2023’te Lübnan’a yönelik saldırı başlatmış, Eylül 2024’te bu saldırılar geniş çaplı bir soykırıma dönüşmüştü. Saldırılarda 4 binden fazla kişi şehit olmuş, yaklaşık 17 bin kişi yaralanmıştı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.