İşgalciler Batı Şeria ve Kudüs'te 7 Filistinliyi esir aldı

İşgalciler Batı Şeria ve Kudüs'te 7 Filistinliyi esir aldı
Siyonistler, işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te düzenledikleri baskınlarda aralarında bir kadın doktor ile 2 çocuğun da bulunduğu 7 Filistinliyi alıkoydu.

Siyonistler, Batı Şeria ve işgal altındaki Kudüs'ün farklı bölgelerinde sabah saatlerinde düzenledikleri baskınlarını sürdürdü.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre baskınlarda aralarında 2 çocuğun da bulunduğu 6 Filistinli esir alındı.

El-Bire vilayetinde ise kadın doğum ve hastalıkları uzmanı 54 yaşındaki Dr. Dima Muhammed Emin Berakat, evine düzenlenen baskının ardından alıkonuldu.

Nablus'ta işgalciler, et-Teavun el-Ulvî Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledikleri Halil Suleybi'yi esir aldı.

El-Halil kentinde de işgalciler, ailesinin evini arayıp eşyaları tahrip ettikten sonra Sadi el-Kavasmi'yi alıkoydu.

Esirler Medya Ofisi, devam eden basınların işgalcilerin Filistinlilere yönelik baskı politikasını sürdürdüğünü belirtti.

Açıklamada, çocuklar ve sağlık çalışanları da dahil olmak üzere Filistinlilerin hedef alınmasının ve toplu cezalandırma politikasının devam ettiğine dikkat çekildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.