,
  • BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 20 °C

İşgalci siyonistlerden Gazze'de yeni katliam: Onlarca şehit

İşgalci siyonistlerden Gazze'de yeni katliam: Onlarca şehit
İşgal ordusunun Gazze kentinin er-Rimal Mahallesi'ne düzenlediği saldırılarda en az 50 kişi şehit oldu, birçok kişi halen kayıp.

İşgalci siyonist rejim, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik katliam ve soykırımlarına aralıksız devam ediyor.

İşgalciler bu akşam Gazze şehrinin el-Rimal mahallesindeki iki binaya hava saldırısı düzenledi.

Filistin medyasına göre işgal bombardımanında ambulans ve kurtarma ekipleri ile vatandaşların enkazda en az 50 şehidi ve 12 yaralıyı çıkardı. Enkaz altında halen en az 50 kişinin daha olduğu, kurtarma çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Öte yandan işgal uçakları, Gazze şehrinin doğusundaki El-Şucaiye mahallesinin doğusunda geniş alanlara bir dizi baskın düzenledi. İşgal uçağının El-Muğhrabi Caddesi üzerindeki bir binayı bombalaması sonucu çok sayıda kişi şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

İşgal uçakları, ayrıca Gazze'nin kuzeyindeki El Sina bölgesindeki Birleşmiş Milletler Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'nın (UNRWA) genel merkezini bombaladı.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye bölgesinde, işgal uçaklarının ve topçuların çok sayıda evi ve toplanan Filistinlileri bombalaması sonrasında 27 kişi şehit oldu, en az 10 kişi yaralandı.

Filistin Kızılayı, işgal uçaklarının Cibaliye'deki ambulans karargahının yakınındaki bir binayı hedef aldığını ve bunun karargahta maddi hasara yol açtığını açıkladı.

Bu arada Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta, işgal baskınları ve Han Yunus kampındaki bir eve ve El Hinnawi Okuluna insansız hava araçlarından atılan bombalar sonucu çok sayıda şehit ve onlarca yaralı Nasser Hastanesi'ne ulaştı.

İşgal uçakları ve topçu birlikleri ayrıca Han Yunus'un doğusundaki bölgeleri, özellikle de Beni Süheyle kasabasını bombaladı.

Ayrıca işgal kuvvetleri Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampındaki bir apartman dairesini bombalaması sonucu bir kadın şehit oldu, 4 kişi de yaralandı.

İşgalci rejimin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırısının başladığı 7 Ekim'den bu yana şehit sayısı 19 bin 650'nin üzerine çıktı, 52 bin kişi yaralandı, halen binlerce kişiden de haber alınamıyor. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55