İşgal rejiminin bugünkü Gazze saldırılarında 25 Filistinli şehid oldu

İşgal rejiminin bugünkü Gazze saldırılarında 25 Filistinli şehid oldu
Gazze Şeridi’nde sivillerin evleri, çadırları ve yardım bekleyen alanlar hedef alındı; şehidlerin arasında çocuklar ve aynı aileden 7 kişi de yer alıyor.

İşgal rejiminin sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda, aralarında aynı aileden 7 kişinin de bulunduğu 25 Filistinli şehid oldu.

Tıbbi kaynakların aktardığına göre, saldırılar yerinden edilmiş sivillerin çadırlarını, yardım bekleyenlerin toplandığı alanları ve sivil yerleşimleri hedef aldı. Gazze’nin orta kesimindeki Netzarim Koridoru çevresinde yardım bekleyenlere ateş açılması sonucu 5 kişi şehid oldu.

Güneydoğudaki Zeytun Mahallesi’nde “Ebu Duf” ailesine ait eve düzenlenen hava saldırısında 12 kişi şehid oldu. Kentin güneyinde Tel el-Hava Mahallesi’ndeki çadırlara yapılan saldırıda ise “Ebu Hanidek” ailesinden 5’i çocuk 7 kişi şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

Ayrıca, Gazze’nin güneyinde Refah ile Han Yunus arasındaki Morag bölgesine düzenlenen saldırıda bir kişi şehid oldu.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.