İran'da Covid-19 nedeniyle son 24 saatte 83 kişi hayatını kaybetti

İran'da Covid-19 nedeniyle son 24 saatte 83 kişi hayatını kaybetti
​İran Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Sima Sadat Lari yaptığı açıklamada, Covid-19 salgını nedeniyle son 24 saatte 83 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Böylelikle ülkede virüs kaynaklı can kaybı sayısı 56 bin 621'e çıkmış oldu.

Sima Sadat Lari, bugün düzenlediği basın toplantısında İran'da Covid-19 vakaları ve ölü sayısına ilişkin açıklamada bulundu.

Lari, basın açıklamasında ülkede son 24 saatte 6 bin 485 yeni vaka tespit edildiğini ve böylece vaka sayısının da bir milyon 249 bin 507'ye çıktığını aktardı.

Virüse yakalanan hastalardan 4 bin 415'inin durumunun ağır olduğunu belirten Lari, şu ana kadar iyileşenlerin sayısının da bir milyon 107 bin 11'e ulaştığı bilgisini verdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.