İran, Tel Aviv’i füzelerle vurdu
Yayınlanma:
İran, gece saatlerinde siyonist rejimi hedef alan balistik füze ve kamikaze İHA saldırısı düzenledi. Tel Aviv’de sirenler çalarken, hava savunma sistemleri yine yetersiz kaldı.
İran Devrim Muhafızları, gece saatlerinde siyonist rejime ait hedeflere yönelik füze ve kamikaze İHA saldırısı düzenledi.
Saldırıların en yoğun şekilde hissedildiği Tel Aviv’de sirenler çaldı ve siyonistler sığınaklara yönlendirildi.
Hava savunma sistemleri saldırılara karşılık vermeye çalışsa da füzelerin şehir merkezine ulaştığı bildirildi.
Bu gelişmelerin ardından siyonist rejim de İran’ın başkentindeki bazı hedeflere saldırı düzenledi.
ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı açıklamada İran’ı "kayıtsız şartsız teslim olmaya" çağırdı ve bölgeye savaş uçakları gönderildiğini duyurdu.
Çatışmalar, siyonist rejimin İsfahan ve Natanz’daki nükleer tesislere düzenlediği saldırılar sonrası başlamıştı.
Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.