,
  • BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 23 °C

"Huzuru bozmaya çalışanlara müsaade edilmemeli”

"Huzuru bozmaya çalışanlara müsaade edilmemeli”
Batman Valisi Deniz, "köylerin huzurunu bozmaya çalışan her kim olursa olsun müsaade edilmemesi gerektiğini" söyledi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2018 Yılı Birinci Dönem Olağan Meclis Toplantısı ve Birlik Encümen Seçimi Toplantısı Batman Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.

Valilik konferans salonunda yapılan toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra birlik encümen üyeleri, birlik üyesi il genel meclisi üyeleri ve birliğe üye köy muhtarları katıldı.

Vali Ahmet Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, birliğin 2017 yılı bütçesinin kesin hesabının kabul edilerek ibra edilmesi, faaliyet raporları ve Beşiri ilçesine bağlı iken merkez ilçeye bağlanan Çevrimova köyünün birlik üyeliği için başvuru talebi meclisin onayına sunularak kabul edildi.

Konuşmasında Batman’da huzur ve güvenin hâkim olduğunu belirten Deniz, “Bizim birlik ve beraberliğe, kardeşliğe ve huzura ihtiyacımız var. Hep beraber bu değerlerimize en iyi şekilde sahip çıkmalıyız.” diye konuştu.

Köylere yapılan altyapı ve ulaşım hizmetlerine değinen Deniz, geçen yıl köy yollarına 260 kilometre sıcak asfalt yapıldığını, bu sezonda da imkânlar ölçüsünde köy yollarına ikinci kat asfalt yapılacağını belirterek, tüm kurumlarla birlikte vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Muhtarlardan ihtiyaç sahibi vatandaşları ilgili kurumlara bildirilmesini isteyen Deniz, “Köylerimizde ulaşmadığımız ihtiyaç sahibi kimse kalmasın. Köylerde oturan vatandaşlarımız sıkıntılıysa, dertliyse ve hastası varsa biz burada rahat rahat oturamayız.” dedi.

Muhtarların köylerde kanunların uygulanmasında sorumlu olduklarını ifade eden Deniz, köylerin huzurunu bozmaya çalışan her kim olursa olsun müsaade edilmemesi gerektiğini belirtti.

Konuşmasının sonunda birlik encümen seçiminin hayırlı olması temennisinde bulunan Deniz, yaptıkları hizmetlerden dolayı birlik üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından salt çoğunluğun sağlanmasıyla Birlik Encümen Seçimi'ne geçildi. Gizli oy açık sayımın yapıldığı seçimde, İl Genel Meclis üyeleri Mahmut Tileği ve Mehmet Metin Yalçın, köy muhtarlarından ise Yaylıca Köyü Muhtarı Mustafa Yıldız ve Recepler Köyü Muhtarı Hamza Budakar Birlik Encümen üyeliğine seçildiler. (İLKHA) 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55