,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

HÜDA PAR'ın Batman'daki seçim lokali miting havasında açıldı

HÜDA PAR'ın Batman'daki seçim lokali miting havasında açıldı
HÜDA PAR Batman İl Başkanlığının merkez seçim lokali, halkın yoğun ilgisiyle açıldı. Burada bir konuşma yapan HÜDA PAR ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, kısa sürede doğan HÜDA PAR güneşinin her geçen gün yükseldiğini söyledi.

 

Batman merkez Turgut Özal Bulvarı Batman Park yanında bulunan seçim lokali, halkın yoğun ilgisiyle tekbirler eşliğinde, miting havasında açıldı.

Açılış programına; HÜDA PAR Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin, İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, âlimler, kanaat önderleri, STK temsilcileri, partililerin yanı sıra kalabalık bir halk kesimi katıldı.

Açılış töreninde vatandaşlar, "Batman'ın gururu Serkan Ramanlı", "Batman seninle gurur duyuyor" şeklinde sık sık sloganlar attı.

Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan törende HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin selamlama konuşması yaptı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin

"Dünyayı aydınlatan HÜDA PAR güneşi, gelecekte ısıtmaya başlayacak"

Açılış programında konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen HÜDA PAR Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, 10 yıldır bu davayı büyük bir emekle, alın teriyle, eziyetle yükseltmeye çalıştıklarını belirtti.

Ramanlı, "Ve bugün HÜDA PAR'ımızın bayrağı her yerde dalgalanıyor. Güneş doğru demiştik, artık güneş yükseliyor; dünyayı aydınlattığı gibi artık inşallah yakın bir gelecekte ısıtmaya da başlayacak. Bu bizim milletimize sözümüzdür. Bu bizim halkımıza borcumuzdur. Bu borcumuzu ödeyeceğiz, bu sözümüzü de inşallah yerine getireceğiz." dedi.

HÜDA PAR Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı

"Biz milletimizi, halkımızı seviyoruz"

Hiçbir güç ve engelin kendilerini yollarından döndüremeyeceğine vurgu yapan Ramanlı, "Çünkü biz milletimizi, halkımızı seviyoruz, bizi sevmese de sevmesi için mücadele ediyoruz. Ve inşallah bir gün bütün bir halkımızla, milletimizle bu meydanları hınca hınç dolduracağız. Milletimiz vefalı, sevgi doludur. Bizler de milletimizi seviyoruz. Bu sevgimizi her vesileyle göstermeye çalışıyoruz. Belki geçmişte bizim sesimizi duymuyordu. Elimizle, dilimizle ve yüreğimizle milletimizin sulh ve selameti için, milletimizin faydası için çalışıyoruz." diye konuştu.

"Bizler her zaman milletimizin yanındayız"

Bu milletin her şeyin en güzeline, iyisine layık olduğunu belirten Ramanlı, şöyle devam etti:

"Biz birbirimizle dayanışmazsak, birbirimizin iyiliğini istemezsek, birbirimize kol kanat germezsek asla başaramayız. Parti, aşiret, köylü-kentli; kadın-erkek, yaşlı-genç, zengin-fakir ayrımı yok. Hepimiz birbirimizi sevmek, yardımlaşmak zorundayız. Yardımlaşabilmek için de evvela muhabbeti büyütmek zorundayız. Birbirini sevmeyen, birbirinin iyiliğini istemez, ona kol kanat germez, dar gününde yanında durmaz. Bizler her zaman milletimizin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz."

"Daha çözecek çok sorunumuz var"

Meclis'te güçleri yettiğince milleti temsil etmeye çalıştıklarını ifade eden Ramanlı, "Sadece Meclis memurluğuyla yetinmedik. Halkımızla her zaman iç içe olduk. Küçük büyük bütün dertlerini kendi derdimiz olarak kabul ettik. Çünkü milletimiz başı sıkıştığında müracaat edeceği vekilini yanında görmek ister, sorun yaşadığında onu çözmek için vekilinin gayret etmesini ister. Bu görevimizi ifa etmeye çalıştık. Zaman zaman sorunlar çözdük ama daha çözecek çok sorunumuz var." dedi.

"Kendi elimizle milletimize kendimiz hizmet edelim"

Ancak vekil olarak icracı bir makamda olmadığını belirten Ramanlı, "Rica makamındayım. Yetki sahibi olanlara, hizmet yapması gerekenlere sadece rica edebiliyoruz. Eğer siz isterseniz artık bütün icraatları gelin kendi elimizle yapalım diyorum. İcra makamına geçelim diyorum. Hiç kimsenin ihmaline memleketimizi kurban etmeden kendi elimizle, milletimize kendimiz hizmet edelim diyoruz." ifadelerini kullandı.

"Biz birlikte güzeliz, birlikte anlam ifade ederiz"

Birçok memleketi dolaştığını ancak gezdiği şehirlerle kıyasladığında Batman'ın halen koskoca bir köy gibi olduğunu dile getiren Ramanlı, şunları söyledi:

"Yapacak çok işimiz var. Kentsel dönüşümden trafiğin rahatlatılmasına, yeni bulvarlardan köprülü kavşaklara, temiz bir çevreden işsizliğin giderilmesine, gençlerimize rehberlik hizmeti, iş imkanı sağlamaktan kadınlarımıza sosyal hayata katılabilecekleri imkanları oluşturmaktan, onları sadece emeğiyle tanıyan değil şahsiyetiyle, bilgisiyle bu topluma fayda sağlayan bir birey yapmak için daha yapacak çok işimiz var. Biz birlikte güzeliz, birlikte anlam ifade ederiz. Kim olursa olsun, hangi görüşe sahip olursa olsun herkesin hizmetine talip oluyoruz. İnsanlar sahipsiz, seçeneksiz olmadıklarını bilsin istiyoruz. Bilsin ki kendini sevenin yanında dursun, kendine hizmet etmek isteyenin arkasına dizilsin ve hep birlikte bu memlekete güzel, layık olduğu hizmetleri tek tek kavuşturalım."

Yapılan duanın ardından tekbirler eşliğinde kurdele kesimiyle seçim lokali açıldı.

Açılışın ardından Ramanlı, seçim lokalinde tebrikleri kabul etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55