,
  • BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 19 °C

HÜDA PAR’dan siyonist işgalciye karşı güç birliği çağrısı

HÜDA PAR’dan siyonist işgalciye karşı güç birliği çağrısı
Bölge ülkelerini terör rejimi siyonist işgalcilere karşı güç birliği çağrısında bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, siyonist teröristlere karşı mücadele eden gruplara da her türlü destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

​HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, bölge ülkelerini siyonist işgalciye karşı güç birliği çağrısında bulundu.

Başta Türkiye olmak üzere bölge ülkelerini terör rejimi siyonist işgalcilere karşı güç birliği çağrısında bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, siyonist teröristlere karşı mücadele eden gruplara da her türlü destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Terör rejiminin yaptığı son saldırılarının, tek tek evleri yıkma ve yeni yerleşim alanları kurma meselesi olmadığını bilakis Nil ve Fırat nehirleri arasındaki toprakları ebedi yurt edinme projesi olduğunu söyleyen Yavuz, siyonizm açısından bu hususun vazgeçilmez olduğunu ifade etti.

Bölge ülkelerinin kendi aralarındaki sorunları çözme ve Kudüs’e sahip çıkarak Filistinli kardeşlerinin yanında yer almaları gerektiğini vurgulayan Yavuz, kendi topraklarının güvenliği için bir araya gelip işbirliği yapmak zorunda olduklarını hatırlattı.

Terör rejiminin yaptığı bu saldırıların perde arkasını aralayan Yavuz, “Siyonist terör rejiminin son saldırıları, tek tek evleri yıkma veya bir mahallede yeni yerleşim yerleri kurma meselesi değildir. Bu, tam anlamı olarak Nil ile Fırat nehirleri arası toprakları ezeli-ebedi yurt edinme projesidir. Siyonizm açısından bu husus, vazgeçilmez veya ertelenmesi mümkün olmayan bir projedir.” dedi.

“Ülkelerin bir araya gelmeleri artık zaruret halini almıştır!”

Siyonizme karşı askeri seçeneğin ve gerekli tedbirlerin alınmasının altını çizen Yavuz, “Bunun için sadece Filistinlileri değil buna karşı çıkan herkesi yok etmeyi kafalarına koydukları gerçeği ile bütün insanlık yüzleşmek zorundadır. Buna karşı Türkiye ve İran başta olmak üzere siyonizme teslim olmamış az sayıdaki ülkenin sıranın kendilerine gelmesini beklemeden askeri seçenek dahil her türlü tedbiri geliştirmek için bir araya gelmeleri artık zaruret halini almıştır.” ifadelerini kullandı.

“HÜDA PAR olarak siyoniste karşı ülke güvenliğimizin KUDÜS’ün güvenliğinden geçtiğine inanıyoruz”

Başta Türkiye olmak üzere bölge ülkelerinin de güvenliği Kudüs’ten geçtiğine dikkat çeken Yavuz, “Siyonistlerin ‘arz-ı mev’ud’ dedikleri ‘Büyük israil Devleti’ sınırlarının içine Anadolu topraklarının bir kısmını da dahil ettikleri bilinen bir gerçektir. Buradan hareketle HÜDA PAR olarak siyoniste karşı ülke güvenliğimizin KUDÜS’ün güvenliğinden geçtiğine inanıyoruz. Aynı şekilde Tahran’ın, Bağdat’ın, Şam’ın veya Erbil’in güvenliği de böyle görüyoruz.” dedi.

“Bölge ülkeleri siyonist teröristlere karşı mücadele eden gruplara her türlü destek verilmeli”

Son olarak bölge ülkelerinin yöneticilerine de seslenen Yavuz, “Bölge ülkeleri bu doğrultuda hem kendi aralarındaki sorunları çözme hem Kudüs’e sahip çıkarak Filistinli kardeşlerinin yanında yer alma hem de kendi topraklarının güvenliği için bir araya gelip işbirliği yapmak zorundadırlar. Bir ilk adım olarak insanlık adına siyonist teröristlere karşı mücadele eden gruplara her türlü destek verilmeli, uluslararası arenada siyasi/diplomatik mücadele etkin bir şekilde ortaya konulmalı ve en önemlisi de askeri seçenek artık masaya yatırılmalıdır.” şeklinde konuştu. (İLKHA) 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55